Lehetséges 3 nap alatt 4 kg-t hízni?
Figyelt kérdés
kb 2-3 nappal ezelött egész nap ettem.58 kg voltam mostmeg 62..ez pár nap alatt lemegy vagy tényleg ennyit hízam?:(2012. márc. 27. 15:10
11/15 anonim válasza:
Lehet. Én képes vagyok +3-4 kiló produkálni 1 nap alatt is. :) Szénhidrát anyagcsere betegségem van + az emésztésem se jó, nem is volt soha, hiába van gyógyszer rá. Egy héten kb 2x-3x kell nagyvécézni, de volt, hogy egy héten 1x sem mentem. Ha kicsit többet eszek (ami nálam azt jelenti, hogy elkezdem megközelíteni egy jó étvágyú gyerek normális adagját:D), akkor már jön fel akár 3 kiló is. De ez le is megy 2-3 nap alatt, ahogy kiürül, én csak ingó súlynak hívom. Figyelj oda a zsír és szénhidrátbevitel mennyiségére és a mozgásra. :)
12/15 anonim válasza:
Az víz, salakanyag, és persze valamicske hízás, de nem az a mérvadó.
13/15 anonim válasza:
helló! hogy állsz a kilókkal?
Én vagyok az a válaszoló aki ugyanígy járt mint te :) azóta lecsusszant már majdnem mind a 4 kiló, holnapra remélem visszaáll a múlt péntekire a súlyom :) igaz nagyon keveset ettem a napokban és sokat ittam! Te?
14/15 anonim válasza:
Ha lany vagy akkor lehet a menstruaciotol is. Sok no nehezebb olyankor, aztan lemegy amikor elulik.
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ja azis lehet
Utolsó elötti: már csak eggyel vagyok több mint voltam:D fu szinte semmit nem ettem
2012. márc. 29. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!