Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is híznom kell?

Szerintetek is híznom kell?

Figyelt kérdés

173cm vagyok és 52kg.Fiú vagyok 15 éves múltam.

Azt mondják az emberek hogy már kint van a csontom úgy hogy hízó kúrára fogtak.Néha már fáj a fejem.Lehet hogy a súlyom miatt van?Szombaton megettem 7 szilvás gombócot,1 csoki nyuszit és egy kávés csokit.Ettem rendesen(tehát nagyon)ÉS semmit nem mozogtam.Erre másnap fogytam 0,5kg-ot.Ez mitől van?Ha tényleg híznom kell akkor hogy csináljam.Tudjátok én 90kg-ról kezdtem.Aztán egyre csak fogytam,keveset ettem sokat mozogtam és most itt tartok.Nem nagyon mertem enni semmit de szerintem ez már kevés.Nektek mi a véleményetek?

Előre is köszi a válaszokat.

2012. márc. 27. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy rutin vérképre, háziorvosi vizitre menj el! Ha egészséges vagy, akkor nincs ok aggodalomra.
2012. márc. 27. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:

NAGYON kevés, még egy lánynak is kevés lenne. (Ne sértődj meg, de a megfogalmazásod is kissé lányos, nem lány vagy?)

De tul.képpen mindegy, csak ne hidd azt, hogy 7 szilvásgombóctól lehet hízni. Nem lehet. Meg 1 csokinyuszitól sem, főleg nem 1 nap alatt.

Emlékszel még, MIT ÉS MENNYIT ettél, amikor 90 kiló voltál? Na attól lehet hízni, de attól sem 1 nap alatt, hanem hetek, hónapok alatt!

Igen, fájhat a fejed attól, hogy nem eszel. Tönkremegy így a szervezeted, és még örülhetsz, ha "csak" a fejed fáj. El kéne menned dokihoz, hogy megnézzék, milyen hiányokat (vitamin, ásványi anyag) okoztál magadnak, és ezeket célirányosan kezelni. Mert a szilvás gombóc sajnos erre sem jó. Húst egyél, rizzsel, krumplival, salátával, és lehetőleg jó sokat. Meg hasonló ételeket, változatosan.

2012. márc. 27. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lány!!!!!

VILÁGOS????

2012. márc. 27. 12:36
 4/5 anonim válasza:
Amit szombaton ettél, az gyakorlatilag csak szénhidrát. Nem valami kiegyensúlyozott kajálás. Egyél fehérjét is, zöldséget is, gyümölcsöt is a szénhidrát mellett, mert tényleg híznod kéne, elég gebe lehetsz.
2012. márc. 27. 13:25
 5/5 Smartguy86 ***** válasza:

Akik szilvásgombóccal meg csokinyuszival akarnak hizlalni, azoknak se lehet sok agyuk (gondolom a szüleid).

[link]

OLVASS!!!

2012. márc. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!