Szerintetek is híznom kell?
173cm vagyok és 52kg.Fiú vagyok 15 éves múltam.
Azt mondják az emberek hogy már kint van a csontom úgy hogy hízó kúrára fogtak.Néha már fáj a fejem.Lehet hogy a súlyom miatt van?Szombaton megettem 7 szilvás gombócot,1 csoki nyuszit és egy kávés csokit.Ettem rendesen(tehát nagyon)ÉS semmit nem mozogtam.Erre másnap fogytam 0,5kg-ot.Ez mitől van?Ha tényleg híznom kell akkor hogy csináljam.Tudjátok én 90kg-ról kezdtem.Aztán egyre csak fogytam,keveset ettem sokat mozogtam és most itt tartok.Nem nagyon mertem enni semmit de szerintem ez már kevés.Nektek mi a véleményetek?
Előre is köszi a válaszokat.
NAGYON kevés, még egy lánynak is kevés lenne. (Ne sértődj meg, de a megfogalmazásod is kissé lányos, nem lány vagy?)
De tul.képpen mindegy, csak ne hidd azt, hogy 7 szilvásgombóctól lehet hízni. Nem lehet. Meg 1 csokinyuszitól sem, főleg nem 1 nap alatt.
Emlékszel még, MIT ÉS MENNYIT ettél, amikor 90 kiló voltál? Na attól lehet hízni, de attól sem 1 nap alatt, hanem hetek, hónapok alatt!
Igen, fájhat a fejed attól, hogy nem eszel. Tönkremegy így a szervezeted, és még örülhetsz, ha "csak" a fejed fáj. El kéne menned dokihoz, hogy megnézzék, milyen hiányokat (vitamin, ásványi anyag) okoztál magadnak, és ezeket célirányosan kezelni. Mert a szilvás gombóc sajnos erre sem jó. Húst egyél, rizzsel, krumplival, salátával, és lehetőleg jó sokat. Meg hasonló ételeket, változatosan.
Nem vagyok lány!!!!!
VILÁGOS????
Akik szilvásgombóccal meg csokinyuszival akarnak hizlalni, azoknak se lehet sok agyuk (gondolom a szüleid).
OLVASS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!