Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vannak gyümölcsök amik hizlalnak?

Vannak gyümölcsök amik hizlalnak?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert anyukám most hozott több kiló frissel szedett cseresznyét és 6 óra után sőt 7 óra után eszek belőle, nem sokat de mégis vmennyit. Viszont este mindig tornázok mert fogyni szeretnék, bár a súlyom számok szerint normális, csak mégsem néz ki jól. És van amikor más gyümölcsöt is 8 óra előtt eszek, de tudok mértéket tartani. Érdekelne, h hízok-e a gyümölcsöktől!!???
2009. jún. 10. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
banán,szőlő,avokádó,mangó
2009. júl. 1. 22:07
 12/12 anonim válasza:

az utolsó válasz nem tudom mennxire igaz,de egyik gyümölcs sem hízlal,mert gyümölcscukor van benne ami az agyba megy nem a hasra,combra stb..

máshogy bontja le a szervezet,mint a kristályukrot.

a banán sem hízlal én este 10kor ettem egy banánt gyümölcsjoghurttal (előtte egy szendvicset is 8kor) és

nem híztam egy dekát sem,pedig kéne.. :( :(

2010. nov. 3. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!