Vannak gyümölcsök amik hizlalnak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert anyukám most hozott több kiló frissel szedett cseresznyét és 6 óra után sőt 7 óra után eszek belőle, nem sokat de mégis vmennyit. Viszont este mindig tornázok mert fogyni szeretnék, bár a súlyom számok szerint normális, csak mégsem néz ki jól. És van amikor más gyümölcsöt is 8 óra előtt eszek, de tudok mértéket tartani. Érdekelne, h hízok-e a gyümölcsöktől!!???2009. jún. 10. 19:36
12/12 anonim válasza:
az utolsó válasz nem tudom mennxire igaz,de egyik gyümölcs sem hízlal,mert gyümölcscukor van benne ami az agyba megy nem a hasra,combra stb..
máshogy bontja le a szervezet,mint a kristályukrot.
a banán sem hízlal én este 10kor ettem egy banánt gyümölcsjoghurttal (előtte egy szendvicset is 8kor) és
nem híztam egy dekát sem,pedig kéne.. :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!