Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelre több lett a súlyom...

Reggelre több lett a súlyom nem kevesebb. Mitől?

Figyelt kérdés

Az a legszomorúbb az egészben, hogy FÉL kiló választ(ott még tegnap) el az álomsúlytól. tehát tegnap reggel 58,5 voltam, és alig vártam már a ma reggelt, hogy hátha egy pár dekával kevesebb leszek, erre ma reggel 58,9 lettem újra!nemhogy kevesebb, hanem majd fél kilóval több! :( ez miért lehet? tegnap is ugyanúgy ettem mint máskor! Ráadásul farkasáhes vagyok tegnap óta! mindent megennék!

Lehet köze ahhoz, hogy kb 4 nap múlva fog megjönni? De Fogamzásgátló tablettát szedek, szóval ez sem egy természetes folyamat... mert tudom, hogy menzi előtt/közben vizet tartunk vissza, de ez fogamzásgátló szedés esetében is igy van? és 4 nappal előtte? Kérlek segitsetek, mert nagyon elszomorodtam :(

2012. márc. 9. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
fél kiló lehet attól is, hogy kicsit több sót ettél mint előző nap. És az megfogja a vizet
2012. márc. 9. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Jajj, istenem, ne nézz már tized kilókat!!

Ez annyi mindentől függ, hogy hihetetlen. Igen, pl. attól, hogy meg fog jönni, tegnap kicsit többet ettél/ittál, éjjel ittál egy pohár vizet, vagy még nem mentél el WC-re... Ez nem hízás! És, ha reggelre kevesebbet mutatni két tizeddel, az még nem is fogyás.

"fél kiló választott el az álomsúlytól" - ez számomra gyakorlatilag értelmezhetetlen, mivel fél kiló nem oszt, nem szoroz! Már az álomsúlyodon vagy!!

2012. márc. 9. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Még annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy és mi lesz, ha eléred az álomsúlyodat?

Mi változik az életmódodban? Ha semmi, akkor ne foglalkozz fél kilóval. Majd lemegy.

Ha viszont hátra akarsz dőlni, hogy minden oké, lehet zabálni meg lustizni, akkor főleg ne foglalkozz a fél kilóval, mert úgyis visszahízod az összeset!

Mondom másképp, hogy ne érje szó a ház elejét: táplálkozz normálisan, mozogj, amennyit lehet, és ne a dekákat számold, mert az már beteges.

És igen, lehet a menzesz miatt, de ezer más ok miatt is, pl. jobban tele vannak a beleid. Az éhség is lehet a menzesz miatt, de lehet, hogy épp mostanra éhezett ki teljesen a szervezeted.

Ugye nem hiszed azt, hogy egy éjszaka alatt lehet fogyni vagy hízni fél kilót??????

2012. márc. 9. 10:14
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mit hiszek, sőt azt sem tudom, hogy hogyan tovább, mert tudom hogy nem kezdhetek el zabálni ezek után sem, csak nagyon rosszul esett amit reggel láttam a mérlegen és áááh. mindegy. igazatok van, nem foglalkozom vele...
2012. márc. 9. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ne foglalkozz vele. Eleve, minek állsz minden nap mérlegre!?!? Nem kell!

Heti egyszer bőven elég. A tendenciát kell figyelni, annak van információ-értéke, nem pedig annak, hogy mikor vagy vajon 1 tized kilóval kevesebb.

Egyébként, ha nem csak egy mérleged lenne otthon, hanem legalább kettő, rájönnél, hogy egyik sem pontos annyira, hogy ennek egyáltalán értelme legyen. Az én mérlegeim között 2-3 kiló eltérés is van mindig. (És még a különbség sem állandó, ergo ebből az következik, hogy maguk a mérleges sem következetesek. Pl. melegben többet mutat, tehát, ha a fürdőszobában tartod, és egy gőzfürdő után méred magad, akkor vélhetően kicsit többet fog mutatni, mint, ha épp hidegben állt előtte.)

2012. márc. 9. 10:41
 6/6 anonim válasza:
vaze én 14 éves fiu vagyok 70kg voltam el kezdtünk fiukal focizni kb 1 hónapja és már csak 67-66 vagyok hamar le megy.Csak kezdj el sportolni.futni,ijesmi
2012. márc. 9. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!