Milyen mellékhatásai vannak a zsírégető tablettáknak?
Figyelt kérdés
Én itt arra gondolok,hogy a mell nagy részét is zsír építi fel és ha elkezdek ezzel eddzeni akkor nem fog összezuhanni a mellem?
22 éves lány vagyok, kicsi mellekkel :(
2012. febr. 28. 08:09
1/9 anonim válasza:
Zsírégető tabletták semmit se érnek. Ha edzel mellette, fogyni fogsz, de anélkül is fogynál ugyanúgy :D
2/9 A kérdező kommentje:
Heti 4-5x eddzem mellette, csak egy kicsit meg akarom sürgetni a dolgokat
2012. febr. 28. 09:34
3/9 anonim válasza:
Hidd el, semmit nem ér, csak jó pénzért eladják. Sima placebo, elhiszed, hogy attól fogyni fogsz, így több önbizalmad lesz edzeni és betartani a szabályokat.
4/9 A kérdező kommentje:
akkor kérlek segíts,hogy mit csináljak,hogy fogyjak!!!
Gyors gyaloglást szoktam csinálni,néha futni, biciklizni, de folyton csak azt látom,hogy izmosodik a lábam, de ezt még nem akarom, ahhoz elég vaskos...
2012. febr. 28. 09:44
5/9 A kérdező kommentje:
Ja, és mellette oda figyelek az étkezésre
2012. febr. 28. 09:44
6/9 anonim válasza:
Ha izmosodsz, akkor túl sok a kaja.
7/9 A kérdező kommentje:
nem számolgatom,hogy mennyit eszem egy nap, de én tudom,hogy mennyit éhezem. Folyton puffasztott rizset/búzát eszem,rozs kenyeret, joghurtot, zöldségeket,
keveset eszem sokszor. Ahhoz képest,hogy ezelőtt mennyit ettem, ez számomra éhezés
2012. febr. 28. 09:52
8/9 anonim válasza:
Akkor is számolgass, sokszor el se hinnéd milyen kajákban mennyi kalória van. Hidd el, be fog válni. Főleg az ilyen puffasztott rizs, rizsben alapból sok a kalória, puffasztva még rosszabb.
9/9 A kérdező kommentje:
oké, megpróbálom és köszi a válaszokat
2012. febr. 28. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!