Mit gondoltok erről az alakról?
Figyelt kérdés
Azért írtam ki a kérdést, mert szeretnék objektív véleményeket kapni, az ismerőseim ugyanis folyton azzal szekálnak, hogy mennyire sovány vagyok. Oké, hogy nincs valami nagy mellem, de ettől függetlenül én nem érzem magam olyan brutál vékonynak, hogy ezen mindenki megakadjon. Azt mondják, rám férne még minimum 5 kiló. Szerintetek?
154 centi és 50 kg vagyok egyébként.
2012. febr. 18. 14:42
11/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, egyáltalán nem akarok fogyni. Viszont hízni sem (vagy de, izmosodni akarok, de az ugye nem ugyanaz), az ismerőseim szerint pedig híznom kellene (zsírt). Ennyi.
2012. febr. 26. 16:29
12/14 anonim válasza:
én örülnék ha ennyi igy néznék ki én 157 cm 51 kg. és még is én kövbérebb vagyok.....
14/14 A kérdező kommentje:
LOL, most nézem, hogy anno elírtam, nem 154 hanem 164 centi vagyok - nem tudom hogy nem vettem észre. :O
2012. ápr. 15. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!