Honnan lehet tudni hogy túlzásba vitte-e az ember a diétát meg az egészséges életmódot?
Nem tudom jó úton járok-e,és nem tudom kire hallgassak. Jó lenne beszélgetni valakivel aki nem küld el egyből a frászba ha meghallja a paramétereimet és azt hogy nem vagyok még elégedett magammal :/
17/L
A súlyod tökéletes, nehogy tovább fogyj!
Tapasztalatból mondom.
Én uilyen paraméterekkel nem tudtam leállni, most 168/47 vagyok, egy satnya, erőtlen, izom- és alaktalan, EDNOS-os valami.
Van, h egész nap nem eszek, aztán zabaroham és hányás... sportolni nincs erőm, fáj a gyomrom, ha sokat, v zsírosat, cukrosat eszek, rengeteg a savam, stb...
Figyelj oda, és higgy a tesódnak, akkor is, ha azt mondja, elég, és egyél! Nekem senki nem mondta, ezért tartok ott, ahol - kérdés, h valaha talpra állok-e.
ÉRZELMES VAAAAGY! mikor raktak rendbe utoljára ott alul..? (ne válaszolj, diszkréció).
eszel és hisztirohamot kapsz, meg mást is írtál mindenhez érzelmeket társítasz. fogd már vissza magad kicsit! :) élj egészségesen, de ha ennek keretében sikerül 3 kiflit (fehér lisztes?) bebúrni, akkor utólag már ne érzelegj ezen! arról nem beszélve, hogy 1 étkezés ami vitatható, nem számít az alapvetően tudatos táplálkozás jó hatásai mellett.
egyébkéént.. milyen ellentmondásokkal van problémád? ahol ellentmondás van, az általában már rég a fogyás témát meghaladó szintű, bizony egészséges életmódot érintő dolog. ez ezzel jár, nem könnyű meghatározni mi a LEGJOBB. de el lehet fogadni a jót is, nem kell azért stresszelni, hogy mindenhol törekedj a tökéletességre és legegészségesebbre. mert ugye az egészséghez a lélek egészsége is fontos, és a te esetedben lehet ez egy picit el van hanyagolva, legalábbis a hisztiből, túlzásokból ez következik, nem?
Bölény:
Az a baj,hogy annak könnyű utánanézni hogy ha gyengék a csontjaid,egyél több D-vitamint,és a delikvens megeszi a D-vitamint és erős lesz a csontja,az viszont már problémásabb hogy mit lehet tenni akkor hogy folyamatos szorongás,kudarcélmények,rossz alvás,önmarcangolás leng körül. Hiába mondják hogy lazítsak,nem tudok. Vagyis néha tudok,de akkor eszem meg azokat a dolgokat,amik miatt később bűntudatom lesz és idegeskedem.
Krisz:
Nagyon szép teljesítmény hogy ilyen jó bringás vagy,irigyellek is érte. Én valahogy bármibe kezdek,mindenből csak egy satnya alsó-közép szintet érek el,nem vagyok kiemelkedő semmilyen sportban,meg semmi egyébben sem. Legkitartóbban most a fegyencedzést csinálom,az talán hoz majd sikereket,illetve futni kezdtem el amit a hidegre és hóra való tekintettel el kellett napoljak,pedig kezdtem megszeretni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!