Fehérjeport használhatok? Ha igen, mennyit?
21 éves vagyok (lány). Szeretnék elkezdeni fogyókúrázni/szálkásítani. Úgy gondoltam először egyedül vágok bele. 1-2 hónapig saját súllyal edzek, később szeretnék konditerembe is járni. Az étkezésem rendben lesz. A kérdésem az lenne, hogy szabad -e innom fehérje turmixot? (tudatlan vagyok még ebben a témában). És mennyit/milyen mennyiségben?
Ja és még1, honnan tudok rendelni? :)
Köszi előre is! :)
1adag fehérjeturmix általában 25-30g de ez a dobozon mindíg rajtavan. Az pont 1étkezésnek a fehérjerészét pótolja ki.
Az étrendedtől függ hogy mennyi kiegészítés kell turmix formában, de arra figyelni kell hogy nagyobbrészt szilárd táplélkból vidd be a tápanyagokat.
A legtöbb városban van tépkiegbolt, vagy tudsz rendelni a shop.builderről
amire figyelni kell az az összetétel és hogy mikorra ajánlják. Étkezésekhez kevertet érdemes venni amiben van mindenféle felszívódású. Ha majd terembe jársz érdemesebb lesz edzés utánra gyorsfelszívódásút beszerezni, legjobb a tejsavó, de előfordulhat hogy valamelyikre allergiás vagy, én például a szóját nem birom (az a leg rosszab leg olcsóbb megoldás).
és vízzel kell inni nem tejjel.
igyál egyet reggel éhgyomorra,meg egyet azonnal edzés után.
és táplálék kiegészítő boltban vegyél,vagy az ajánlott oldalról máshol ne,mert ráírják,hogy fehérje aztán szénhidrát-cukor-az egész,pl molle kur,tur-bo diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!