Miért fogják sokan anyagi okokra az egészségtelen étkezést?
Én is biztos vagyok benne, hogy sajnos főleg manapság, egyre többen vannak azok, akik nem engedhetik meg maguknak az egészséges étkezést..
DE
a saját környezetemben is látom, hogy a legtöbben csak a kifogást keresik. Mert megszokta, hogy bizony vacsorára még lecsúszik egy nagy adag krumplis tészta vagy valami hasonló. Csak megszokás, és kifogás. Mert "kevesebbel nem lakik jól" <-- na ez nem igaz. Aki ezt mondja, és közben hatalmas adagokat eszik, annak szívesen bekötném egyszer a szemét hogy ne lássa mennyi van a tányéron és csak a gyomrára tudna figyelni. Meglepődnénk az ilyen emberek is milyen gyorsan jól tudnak lakni. Ami a másik gond, nagyon sok ember habzsol. Ezt megint kerülni kell, ugyanis a túl gyors evés azt eredményezi, hogy mivel rövid idő alatt kerül nagy mennyiségű étel a gyomorba, a gyomor nem jelez idejében az agynak, hogy: ELÉG.
Sok barátomat próbáltam már én is rávenni, hogy változtasson, de mindenhol csak a kifogás. Ugyanez vonatkozik a sportra: "nincs idő rá". Ehhez képest sokan akár 4-5 órát is ülnek naponta gép/tv előtt. Na de nem térek el a témától.
Ettől függetlenül elismerem, hogy sajnos valakinél tényleg nem kifogás, egyszerűen kevés rá a keret. És remélem nekik is jobb lesz egyszer.
De aki aki kifogásokat keresi, az meg is érdemli, hogy egészségtelen dolgokat egyen.
A válaszomban senkit nem szándékozok megsérteni!!!
Kifogás csak.
Én testépítő vagyok,úgyhogy én tudom mennyi megy el kajára és effektive sokat is áldozok rá,havi 40 a kaja nekem,napi 1500 Kb.,durván.Mekibe mennyi is egy menü?Hoppá,és műanyagot eszel amitől úgy fogsz kinézni,mint egy telesz@rt zokni,plusz szétvágja a tested(Super Size Me)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!