Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiuk nektek tetszenek az...

Fiuk nektek tetszenek az ilyen alkatu lányok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 2. 23:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Hmm, az utolsót csak nem egy kövér nő írta?
2012. febr. 3. 01:25
 12/23 anonim ***** válasza:

én most aránylag részeg vagyok, és 10/10 pontot adnék rá.

nőmre is, ha itt lenne... arcot meg teljes testet amúgy nem láthatunk? az is fontos ám!

2012. febr. 3. 01:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Én nem fiú vagyok, de szerintem ha a képen szereplő lány egy 10 kg-ot leadna, sokkal jobban nézne ki.

Egyébként valakinek a teltebb lányok tetszenek, valakinek a vékony, valakinek pedig az izmos, amin én is dolgozok.

2012. febr. 3. 05:01
 14/23 anonim válasza:
szeretem, az ilyen lányokat
2012. febr. 3. 05:49
 15/23 anonim ***** válasza:
41%

"nagyon látszanak a csíkok a testén", "has lóg"-> Na, Te sem szültél még...

Ugyanis a csíkok együtt járnak vele.

Én most 18 kg-mal vagyok kevesebb, mint amennyivel szülés után távoztam a kórházból, (és 10-el kevesebb, mint terhesség elött voltam).

Nem ajándékba kaptam én sem a fogyást, tettem érte, de a striák megmaradtak, és a hasamon kissé megnyúlt bört sem lehet plasztika nélkül eltüntetni.

Csak azt mondom, erröl valszeg nem tehet...

Amúgy van rajta felesleg, kb 10 kg. A "kövér" szó 2-3x ekkora mennyiségnél talán megállja a helyét. De nem itt...

2012. febr. 3. 09:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Utolsó!

mennyi idős vagy? a megnyúlt bőrnek azért adj fél évet, 1 évet. :)

2012. febr. 3. 10:13
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Jól néz ki,de ezt csak annak köszönheti hogy kúrva nagy melle van,ahhoz képest a többi része vékony. viszont látszik rajta,hogy nem sportol,plötyi,zsiros.. kövér az nagyon erős túlzás rá.
2012. febr. 3. 10:21
 18/23 anonim ***** válasza:
09:58 vagyok, és 23 éves, 2 éve szültem, 1 éve álltam neki, tehát nagyon lassan fogytam, mégis alhasi részen középen el vannak lazulva a dolgok.
2012. febr. 3. 10:53
 19/23 anonim ***** válasza:
hmm.. majd kiderül mi lesz. azért elég fiatal vagy még. :)
2012. febr. 3. 11:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekemis szinte ilyen az alakom,és sokan elítélnek miatta,mert mindneki szinte a külső alapján itél.Mennyi kg nak tippelitek?
2012. febr. 3. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!