Zabpelyhes palacsinta reggelire?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy palacsintatésztába a liszt helyett darált zabpelyhet rakok. Kevés olajba sütöm meg, tölteléknek pedig sovány nyírfacukros túrót teszek bele. Milyen?2012. jan. 31. 11:22
2/6 anonim válasza:
Finom és laktató, tegyél a tésztába picit a szokottnál több tojást és hagyd állni egy 20-30 percig, utána süsd. A + tojás azért kell bele, mert különben szakad a tésztája. Szoktam csinálni.:)
3/6 anonim válasza:
11:22-kor írtál ki reggelis kérdést? én is most reggeliztem amúgy :D
másodszor... :D
majd írd le kérlek hogy sikerült, mennyire égett le esetleg.
4/6 anonim válasza:
Attól még nem lesz benne kevesebb kalória. Csak szóltam...
5/6 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan íze van, mint a hagyományosnak, nem égett le, és nem baj ha ugyanannyi kalória van benne, mert feleannyitól tele lesz az ember. Igen, kicsivel több tojás kell bele. Biztos, hogy fogok még csinálni:)
2012. jan. 31. 12:30
6/6 anonim válasza:
Ezt a receptet tudom ajánlani. Szerintem tökéletes. Nekem nem égett le, nem esett szét. Nagyon finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!