45 kilót szeretnék fogyni. Mennyi idő kell ehhez?
Figyelt kérdés
Egészségesen szeretnék fogyni, nem akarom, hogy csúnyán lógjon a bőr utána. 22/L2012. jan. 29. 20:33
1/12 anonim válasza:
Hát én láttam az MTV-n a valaha kövér voltam-ot, ott a srác 135-ről bedroppolt 89-re 110 nap alatt. Sajnos úgy is nézett ki. Én a helyedben egy évre tervezném a diétát!
3/12 anonim válasza:
Heti 1 kg az ideális. Tehát nagyjából 1 év, ahogy előttem is írták.
A bőr miatt pedig mozogj mindenképp.
5/12 A kérdező kommentje:
Évekkel ezelőtt fél év alatt 15 kilót adtam le. Nem tudom, hogy sikerülne-e a 45kg másfél év alatt...
2012. jan. 29. 20:49
6/12 anonim válasza:
én 120 kg voltam és 2 év alatt fogytam 30kg-ot.. Pedig nem diétáztam,csak elkezdtem kondiba menni. Ha te diétáznál+kondiznál/futnál akkor sztem 1-1,5 év
7/12 anonim válasza:
meg lehet oldani 1,5 év alatt, ne aggódj.
nyilván elhatározáson kívül némi odafigyelés és ismeret anyag is kell, hogy céltudatosan is csinálj valamit. de így már simán meglehet.
8/12 anonim válasza:
Másfél év. Én 32 kilót akarok év végéig fogyni.
9/12 anonim válasza:
Egy-másfél év, rendes étrend, és sok mozgás mellett menni fog. Csak marha sok akaraterő kell hozzá.
10/12 anonim válasza:
Én másfél, két évet mondanék, ha nem akarsz éhen halni. Ha lógó bőrt sem akarsz, akkor legalább kettő.
Kérdésem: ha egyszer már fogytál 15 kilót, most miért kell megint 45-öt fogyni?
Mi történt?
És mi változik majd, ha most leadsz ismét 15-öt, 30-at, 45-öt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!