Egy kis adag csirkepörköltet ettem tésztával. Hány kalória leket kb?
Reggelim : 5 pufi rizs
tízóraim: 1 körte volt
ebédre ezt enném
uzsira valami gyümölcs még
vacsira pedig 4 szelet csirkemell sonka 2 tojásfehérjével
Így belefér?
konyhamérleg, számológép, olvasás :P
körülbelül jó de attól ami körülbelül jó csak körülbelül fogsz lefogyni
az olajnak sütéskor teljesen megváltozik a szerkezete ami miatt nem valami jó
a hosszú szövegnek az előző oldalon az is a mondanivalója hogy az is baj ha túl keveset eszel nem csak az ha túl sokat. nem olyan nagy ördöngősség számolni mert kell egy mérőedény és csak párszor kell lemérni minden kaját utánna tudni fogod meddig kell tölteni rizssel vagy milyen súlyú egy tojás.
ha nem viszel be 100g szénhidrátot meg 100g fehérjét sem könnyen koplalásba csaphat a dolog és gyorsabban fogsz fogyni de nem zsír lesz a naggya
Van nekem jó kis táblázatom egyébként :) :P
Kell is mert minden napra számolom a kalóriát.
Az olivaolaj egy kiskanállal volt,a tojások meg össz. 127Kcal:)
Majd most jön 2 kiwi.
Nah megtudtam mérni :D nem nagyon érettem még az ilyenhez mert 17 vagyok.
Megcsináltam a párolt cs.mellet 200g-ot eszek belöle.Lehet kevésnek tűnik de elég jó adag,nekem megfelel.
A krumpli 240g-os.
Még fél óra és ehetem :D Alig várom.Tettem rá kis foghagymakrémet,remélem nem nyom annyit a kalóritartalmon.
Akkor most elég jó az ebéded, nem kevés az nade 3szor is lehet egy nap húst enni mert diétába sok fehérje kell.
ha elolvasod a cikket amit bemásoltam és megérted (és hiszel neki :D ) akkor rájösz hoyg ezt a kalória dolgot túlértékeled. nagyvonalakban igaz a kalóriadeficit elve de nem azon múlnak a dolgok mert az megfelelő mennyiségű tápanyag mellett magától megvan. de ha a kalóriát számolod az is jobb mintha semmit sem számolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!