Rubint Réka - Add újra önmagad? :D Vélemények?
Szerintem ultrabrutáljóó:)
2,5 hónapja bepunnyadtam, most kezdek megint mozogni. Kicsit el vagyok szokva, úgyhogy most olyan izomlázam van, hogy alig bírok menni, de attól még jó:D
Szerintem idáig ez a legjobban összeállított gyakorlatsor. Mondjuk Bárány Attilától pont hülyét kapok, de még őt is elviselem. Más is tornázik rá? Nektek hogy tetszik?
Én sem birom a csajt, de az edzései szuperjók, ennek ellenére mindig leveszem a hangot és teszek vmi zenét az edzés idejére, mert nem birom a nyávogását:D
De azért tőle is lehet tanulni, azt elismerem...
itt [link]
nézzetek meg egy pár edzést. utána össze lehet vetni az RR videókkal. és le lehet vonni a konklúziókat.
Aczél, milyen szakon vagy a Corvinuson?
S mióta foglalkozol testépítéssel?
Kösz
nem tudom már, honnan töltöttem le. goigle-ba beírtam, és vmi ingyen letöltés nevű oldalról. nekem tetszik, mert:
1)nem vagyok egy erőlady, úgyhogy nekem ez az "aljaszint" egyelőre bőven megteszi
2). minden izomcsopirtra(felsőtest, hasizom, comb és fenék) 2x20 perc van.
3) a gyakorlatok sokkal változatosabbak, mint eddig
4) megcsinálok belőle napi 40-60.percet+ugyanennyi kardio, és úgy lestrapálódok, hogy másnap mindenem fáj. egyszóval: király:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!