Győri édes jó reggelt keksz beiktatható a fogyókúrába?
ha benne van kcal szükségleted akkor igen de amúgy cukros keksz fogyózás kívül se a legszerencsésebb választás, hisz nincs benne vmi sok tápanyag( a reklám gogy gabona meg rost nem az igazat tükrözi olvasd el mit tartalmaz, mennyi cukor és k 250kcal lehet(nem tudom nem szoktam venni)
helyette már ebből kitudsz hozni egy rozskenyeres ezndvicset sonkával, sajttal, tojással zöldségekkel, vagy zabpehely gyümölccsel, joghruttal
ha szereted a kekszeket zabpehelyből nagyon finomakat lehet sütni az is jó lenne a joghurttal
ha az 1. válaszolóra hivatkozunk,akkor akár napi 2 tábla csokival is fogyózhatsz,az sem lépi túl :))))))))))
itt mekkora baromságokat tudnak írni egyesek :)))))))
nem,nem fér bele a cukros szemét a fogyókúrába!és ha a joghurt is cukros,az sem!
nézz utána,de itt kérdezősködj!vannak erre megfelelő odalak,ahol nem fonak neked baromságokat írni!
Kedves utolsó hozzászóló!
Tudnál nekem linkelni ilyen oldalt? köszi
Nem, valóban nem fér bele a cukros cuccok evése/ivása egyetlen diétába sem.
Gondolj bele: ha csak a kalóriákat számolod és (maradjunk a táblás csoki példájánál) napi 2 táblán éldegélsz lehet, hogy fogyni fogsz, de milyen lesz utána a tested?! Plöttyedt, puha, vékonyan is narancsbőrös, lógós, blöáá...
Ha egészséges ételekkel fogysz, mellette edzel, akkor feszes, sima lesz a bőröd, izmaid is elsznek sé jó lesz rád nézni.
Na ezért nem fér bele a Győri édes még akkor sem, ha a napi csökkentett kcal mennyiségedbe belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!