Fogyóztál, és aztán jött egy gyenge pillanat? Hogyan tovább?
No para! Meggyőződésem, hogy a legtöbb ember itt cseszi el a cigiről leszokást, meg a fogyást is. Egyszer hibáztam, mostmár mindegy, akkor elcsesztem.
NEM!
Szépen következő étkezésnél már edd azt, amit eredetileg terveztél és kész. A tanulságokat viszont vond le: mi lehetett a baj? Nem ittál ma eleget? Túl keveset ettél? Valamelyik makrotápanyag hiányzott? Mi volt az oka, hogy nem tudtál ellenállni? Ezt fontos tisztáznod magaddal, hogy legközelebb ne járj így!
Én azt vallom, hogy nem érdemes megvonnod magadtól az édességet teljesen.
Én legalábbis nagyon édesszájú vagyok, és van, amikor rámjön, h valamit márpedig ennem kel. Ilyenkor nem érdemes ellenállni, mert csak egyre feszültebb leszek, és minden gondolatom akörül jár. Nem mondom, h minden nap engedj a csábításnak, de heti néhány kocka csoki szerintem belefér.
Igazából még ilyen köztes dolgokat szoktam csinálni , minthogy reggelire néha zabkását, vagy oatmealt eszek, amibe ugye kerül kevés édesítőszer és gyümölcs is, így ez is édes. Vagy lehet kapni cukormentes pudingport (vaníliás ízben), amit szintén édesítőszerrel készíthetsz el. Az édességről lemondani sztem igen nehéz, és ha megengedek magamnak ilyesmit, amit írtam, inkább edzek aznap egy kicsit többet.
Nem mondom, h minden nap engedj a csábításnak, de néha belefér az ilyesmi is, és akkor nem az van, h egyszer rádjön, és elkezded falni az édeset.
Nekem 10 kg leadása volt a célom, ebből még 4 hátra van, lehet, h ezek miatt nem túl gyorsan, de remélem, h előbb- utóbb lemegy.
És nem szabad feladni, a botlás után folytatni kell!
Tipikus fogyózó mentalitás. Bűnöztem, mostmár úgyis mindegy, hagyom a francba.
NE hagyd. Olyan, mintha azt mondanád: leesett a telefonom, akkor még rá is lépek, úgyis karcos lett.
Ugye-ugye? A telefont is felveszed és legközelebb vigyázol rá, ilyesmi bárkivel megesik. A fogyókúra ugyanez. Csináld tovább, kész.
Óh, ugyanmár! Én is volt hogy fogyóztam (2kilót akartam leadni) és 1300 kalóriát ettem. De sütöttünk palancsintát. Ettem vagy tízet, és este egy almát. Más nem is fért aznap belém. Hülye lettem volna kihagyni :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!