Sikerülhetne neki?
ugyan úgy? ezzel 1 probléma van, a 100 kilós embernek is fel kéne híznia 180 kilóra ahhoz, hogy ugyan úgy lefogyhassanak.
de egyébként persze, olyan módon ahogy bárki más, úgy fogyhat a 180 kilós is. a bőr más téma, az ráér majd ha aktuális lesz. ha lassú a fogyás az segít ezen a bőr témán is.
az hogy könnyebben fognak tudni sétálni.
meg nem biztos hogy annyira okádék lesz a bőrük. azért ez bőrtípus, kor és fogyás körülményeinek is függvénye. de olyan szinten akár hogy milyen tápanyagokat eszik, mennyi zselatint, c-vitamint..
van/volt ez a reality a nagy fogyás.
a magyar verzióban 100 kilót fogyott a manusz,190ről.
uh simán le lehet.
mondjuk az ilyen kövér emberek szinte mind pszihés betegek is,uh terápia,cél,motiváció nélkül,visszaeshetnek a betegségükbe.
meg persze ki kell kerülniük abból a beteg légkörből,családból is,amelyik hagyta,segítette létrehozni a nem normális,természet ellenes állapotot.
azért marad sok bőr, mert a bőrt ha nyújtod, az nyúlik. vagy tágul, nevezd ahogy akarod.
ez azt jelenti, hogy bőrt lehet fejleszteni, növeszteni. plasztikai beavatkozásokhoz tudnak úgy bőrt növeszteni, hogy egy implantátummal tágítják a bőrt. az nyúlik (nő) és a felesleget majd át tudják ültetni. nos, itt a zsír nyújtja a bőrt. a bőr egyszerűen sok lesz.
én c-vitamint és zselatint azért írtam, mert elkezdtem a bőr feszességéért felelős fehérje szintézisére gondolni, ez a kollagén ami zselatinból lesz, és fontos szerepe van közben a c-vitaminnak is. ugyan ennél a megközelítésnél maradva, milyen tápanyag jó még a bőrnek? nem tudom, de utána lehet olvasni.
nyilván ha jobb állapotban van, és rugalmasabb akkor valamivel esélyesebb lesz az alkalmazkodása is. valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!