Írnátok diétás reggelit, ebédet, vacsit?!
Figyelt kérdés
Sziasztok. 16/L vagyok 166 cm és 59 kg voltam,de beteg voltam és fogytam 3 kilót úgyhogy most 56 vagyok. Meg szeretném tartani és még szeretnék fogyni pár kilót de egészségesen. (Mikor híztam,megjelent a csípőmön pár stria, nagyon zavar és eldöntöttem,hogy nem szeretnék többet máshova,és szeretnék egészségesebben táplálkozni + fogyni).
Már vettem kondibérletet és futni is fogok,de emelett szeretném,ha irnátok diétás ételeket (húsfélékből csak a csirkemellet eszem meg)..Csoki imádó vagyok,de megfogadtam,hogy ezentúl pénteken fogok enni 1 szeletet :D...suliba mit egyek? mostanában Cerbona gyümölcsös müzliszelet veszek.köszi szépen :)
(és bocsi,hogy hosszú lett)
2012. jan. 12. 18:38
11/12 anonim válasza:
6-os vagyok, valakivel összetévesztesz, de neked nincs kibe belekötnöd? Mert Nagyon úgy tűnik!:)
12/12 anonim válasza:
shapeshifter.blog.hu oldalon vagy egy csomó étrend, fotókkal meg receptekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!