1/15 anonim válasza:
Műtéti úton lefaraghatna a csípőcsontból esetleg. Máshogy nem.
Azt tudod tenni, hogy megfelelően öltözködsz. Nem tudom, te vagy-e a képen, de az a lány a lehető legrosszabb öltözéket választotta. Ilyen alkatra sokkal előnyösebb szoknyát hordani, illetve olyan tunikát, egyberuhát, ami a derék karcsúságát hangsúlyozza, a csípőt pedig nem.
2/15 anonim válasza:
Ez nem fenék,szemből van fotóva,a feneked nem is látszik. Egyébként úgy látszk ,nem nagyon kell fogynod...ahol meg egy kicsit széles vagy,olyan örte alakú az a derekad-vagy a combod felső része. Szerintem nagyon,de nagyon jó az alakod !
3/15 anonim válasza:
csont-hús faragással. amúgy ha nézel extrém puruttyát, rengeteg autós balesetben úgy széttrancsírozódik a hulla, hogy azt felfoghatjuk már mint húsfaragás, tehát kisebbek lesznek.
4/15 anonim válasza:
én nem látok feneket..tehát a kérdés felesleges..
5/15 anonim válasza:
Aczél,
multkor írtam azt a puruttyás kommentet,azóta látom nagyon rákattantál :D
6/15 anonim válasza:
Te írtad? az már bizony jó múltkor volt, még tavaly lehetett. hát azóta nagy "fan" vagyok, igen közel áll az oldal a szívemhez. mondhatni azt nézem a Szerb film helyett elalváskor.
7/15 anonim válasza:
Minek akarsz kisebbet? A pasiknak nem jönnek be a deszka-léc csajok, már bocs.
Az alakod tök okés, és a menyasszonyi ruciban meg úgysem fog látszani a s.gged.
8/15 anonim válasza:
Mondjuk ő pont deszka-léc csaj, csak széles csípővel. Ha férfiszemmel megnézed, nincs mit fogni rajta, bár lehet, hogy csak fiatal és még formásodik.
9/15 anonim válasza:
Nő vagyok, ő pedig már nem fejlődik, hacsak nem 14 évesen megy férjhez. Híznia kéne, mert tényleg vékony, de ez van.
10/15 anonim válasza:
Nem értem mi bajod ezzel a fenékkel, szerintem tökre csinos!
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!