Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok, és...

Szerintetek kövér vagyok, és ha igen, hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, 174 cm magas és 70 kg. ha szerintetek is kövér vagyok adjatok légyszi tippeket, hogy hogy fogyjam le, és írjátok le, hogy szerintetek kb mennyit kéne leadnom.

Előre is köszi

2012. jan. 11. 12:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
én 170 cm vagyok és 56 kg... szerintem egy 5-6 kilót leadhatnál.. amikor edzésekre jártam nekem is fogyasztanom kellett... mi edzőtársaimmal mindíg azt csináltuk h nyáron hosszőnaciban éés 3 pulcsiban mentünk el fél órákat futni.. hatásos.. szerintem próbáldd ki. :)
2012. jan. 22. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni és figyelj oda mit eszel, de semmiképp se koplalj! Én is a te korodba leadtam kilókat így és a mai napig nem jött vissza:)
2012. jan. 29. 18:35
 13/13 én vagyok én válasza:

Te nem vagy dagadt

Ha azt mondod h szerinted tul nagy a sullyod az nem azt jelenti h dagadt vagy, mert az is lehet h szimplan vastagabb,erosebb csontozatu vagy :)))

2013. jún. 22. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!