A görögdinnye hízlal?
Figyelt kérdés
A benne lévő cukor miatt gondolom.2009. máj. 22. 18:25
1/9 anonim válasza:
Neeem dehogyis...jóformán csak víz az egész.
2/9 anonim válasza:
Az a legkevesebb kalória tartalmú gyümölcs. Anyuval NYÁRON azt csináltuk h napi 2 v 3 zsemle és mellé temérkek mennyiségű dinnye, fogytam is vele :) éhes em voltam
3/9 anonim válasza:
A klasszikus mondás szerint mindent amit megeszel az hízlal,de van ami kevésbé és van ami jobban.A dinnye kevés kalóriaértékkel endelkezik ezért gondolják h nem hízlal,és nagyon jó a fogyi étrendbe beépíteni,mert telít de nem sok a kalóriaértéke.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszike!Pont fogyizok azért kérdeztem.Köszi mindenkinek!
2009. máj. 22. 18:37
5/9 anonim válasza:
ami cukor van az termeszetes cukor...az nem hizlal mint a gyartott cukor a cukorrepabol..tehat a dinnye nem hizlal egyaltalan ha ehgyomorra eszed!!!
Ugyhogy a dinnye nagyonhasznos es nem csak a fogyas miatt hanem amiat is mert a veset, majat is kitisztitja meg a verkeringest is es a vert is es meg sok sok mas jo dolgotis tesz a szervezetednek. Es ami joo benne..hogy annyit ehetsz beloole amennyi jol esik, mert nem lesz semmi bajod :DDD
6/9 anonim válasza:
Van benne cukor, de az egyenesen a véráramba jut ezért inkább energiát ad mintsem, hogy hízlaljon.
7/9 anonim válasza:
8/9 Hitsugaya Lau válasza:
nem nem hizlal, és Finom!
Van egy osztályársam aki semmilyen gyümölcsöt/zöldsége nem esz meg, csak a pizzát meg a melegszendvicset... majdnem elrókázta magát amikor meglátta, hogy ezt eszem én meg majdnem fejbevágtam >< mert finom csak ő a hülye
9/9 anonim válasza:
Kedves Előző, kiábrándító, amit az osztálytársad művel - nem fogja sokáig csinálni. Még fiatal, a szervezete fejlődésben van - szépen teszi tönkre - majd a melegszendvicsek adják a vitaminokat? úúúú, durva! AZ a baj, hogy megengedik neki a szülei hogy így vislekedjen és majomkodjon. Olyan nincs hogy majd' elhányja magát a gyümölcstől - egy ételtől?.... Szerintem csak teszi az agyát, feltűnősködik. Lehet h otthon 1 kiló dinnyét eszik meg egyszerre - nem vagy ott vele állandóan - amúgy meg nekem az állatok nem tudják elviselni, ha indig ugyanazt a dolgot kapják mert minden állat és ember a változatosságra törekszik - élebenmaradást segíti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!