Lifetilt szerkesztője mennyi pénzt keres, vagy ingyen csinálja?
erre a nagyon intelligens emberre gondolsz?
Hát
Szilveszterkor mindenki évet értékel, mintegy összegezve az elmúlt év történéseit, kiemelve a fontosabb mérföldköveket, érdekesebb eseményeket......
"Szilveszterkor mindenki évet értékel"
én edzem O_O
az lehet, de 10 kg-t fogytam a diétája segítségével. és hála a stílusának, eszembe nem jutott sütikézni fogyás alatt. így hamar búcsút mondtam a feleslegnek, és nemcsak lefogyni sikerült, hanem más ember is lettem a sport, és a sikereim által.
és igen is, néhány embernek szüksége van rá, hogy így a szemükbe mondják, hogy elhízottak, igénytelenek, máskülönben mindenkinél befigyel az önáltatás (főleg nőknél), hogy "de a párom így szeret", "én így jól érzem magam", "én ilyen alkat vagyok".
"Hát nekem egy ilyen bunkó ne osztogasson tanácsot már bocs olvastad őt? Csak úgy fröcsög."
nem ő marad kövér, nem ő neki lesz keringési problémája, ízületi problémája, mert valaki bevágja a durcát. senki sem tesz ennek az embernek szívességet azzal, hogy megfogadja a tanácsait, csak saját magadnak segítesz maximum, de lehet érzékenykedni is, jót fog tenni az egészségednek..
Már bocs de ki mondta,ohgy fogyni akarok 168 cm-hez van 52 kg-m ebből hova fogyjak?
attól,hogy valaki túlsúlyos nem kell vele bunkónak lenni..... de ha te mazochista vagy szíved joga.
Nem értek egyet szem szakmailag sem etikailag azzal,ahogy ez az ember viselkedik. Ennyit írtam.. vagyis velem ne bunkózzon már az akit arra kérnék,hogy segítsen.
bárki elolvashatja a builder.hu-ról a táplálkozási és edzés elméleteket, utána járhat szaklapoknak..
én úgy vélem, (korlátozottan ismerem az író cikkeit, de bőven tudom mikről ír és milyen stílusban) akik azt az oldalt olvassák, 2 okból teszik.
1. nem olvasnak/tanulnak/foglalkoznak helyes étkezés és edzés elméletével.
2. főleg olyan nők, akik motiváció nélküliek, alig uralják az életüket. így viszont olyan írást olvashatnak, ami majdnem olyan, mintha az edzőjük a hátuk mögött állna, és lehordaná őket a hülyeségeikért. sokakat ez ráébreszt arra, hogy többet kellene tenniük az egészségükért. akit nem, az nem ezt olvassa, viszont sokaknak szüksége van ilyenre.
gondolom egy hormon gyógyszer "stílusával" sem értenél egyet, mert neked nincs szükséged rá. hát valakinek éppenséggel lehet még pont arra szüksége.
Tudod ha egy túlsúlyos embernek motiváció gyanánt arra van szüksége,hogy az edzője nap mint na trágár módon megalázza az elég lelki szegény.. de lelek rajta.
s ezért még pénzt is ad.. nah az a csúcs.
ugye milyen nehéz beleélni magad szerencsétlen idióták helyzetébe? lehet a lifetiltes srácnak is ilyen nehéz, ÉS még is megcsinálta.
ő viszont nem kér érte pénzt, akinek ez kell, az elolvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!