Számotokra "se férfi" az, aki 80 kg alatt van? Férfiak is miért kezdik el ezt az anorexia őrületet?
Természetesen nem bántani akarok senkit, de egyszerűen elképedek pár kérdésen itt. Férfiak 60-63 kilóval még fogyni akarnak. S a legtöbb meg olyan 180 cm körüli és ha már 75-80 kilót elérik, akkor teszik ki a kérdést, hogy hogyan tudnak 10-20 kilókat lefogyni.
Nekem pl. van egy ismerősöm, aki szintén hatvan-X körüli kiló és én már nem tudok úgy ránézni, mint egy férfira. Cingár, vékony. Egy ilyen hogy tudnak megvédeni? Hogyan nyújt biztonságérzetet?
Persze, nem azt mondom hogy legyen gorilla, de azért jó ha van mit fogni és érzem azt, hogy egy hús-vér emberrel van dolgom.
Természetesen az megint más dolog, ha valaki beteg és amiatt fogyott le, illetve más nyomós oka van rá (pl. világszintű versenybringás, ahol minden deka számít).
Én úgy gondolom, hogy egy férfinak illene MINIMUM 80 kilósnak lennie (persze, ha 173 cm fölötti és nem 150 cm magas).
Ti hogy gondoljátok ezt? Nektek bejön a sok 2 dimenziós férlány? (mert már nem tudom eldönteni, hogy mi az...)
Ha valaki 175 cm, akkor nem lehet férfi? (Vagy csak elhízott disznóként lehet az?)
Persze, egy férfi ne legyen cingár, vékony, ne fújja el a szél. De inkább testtömeg-index arányt kellene felállítanod, nem testsúly-határt).
Furcsa logikád van.
bocs, szerintem meg olyannak fogadd el a férfit, amilyen. ha meg kis plázacicák elvárják, hogy testőr alkatú vadállatok rohangáljanak utánuk, szívük joga... de azért ne felejtsük el, hogy ez vissza is tud ütni, hiába az elv, miszerint a nőket nem bántjuk.. csak mondom ;)
Persze nyilván nem jó, ha valakinek kiállnak a bordái, de azzal sincs semmi baj, ha egy 180 centis fiú mondjuk 65 kiló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!