Létezik olyan testképzavar is, ami az anorexia ellentéte? Szóval, hogy nem látja magát olyan kövérnek, mint amilyen?
"Nem pont erre a gondolok. A helyzet az, hogy ha figyelembe vesszük a magasság- 110 elvet, akkor 20 kiló feleslegem van. De nem érzem úgy"
? rossz elveket veszel figyelembe.
Szerintem igen, én is hasonlóban szenvedek. ÉVekig nem volt mérlegem, tükör sincs a lakásban, én meg jól érzem magam a bőrömben. Most fogytam 7 kilót, de még mindig 27-es a BMI-m. Én meg örülök, hogy milyen vékony lettem kb. Csak az a baj, hogy ezzel az egészségünknek is ártunk. Vettem mérleget és ráállok minden nap. Tükröt is kéne venni :)
Én is mindig azt hiszem, hogyha egy kicsit fogynék tök jó alakom lenne.
Aztán ha megnézem Slim3 vivient akkor kicsit ledöbbenek, hogy ő 70 kilósan így néz ki, és hogy milyen kevés a változás a 8 kiló minusszal: [link]
Sajnos el kell kezdeni szembenézni ezzel a kérdéssel, mert ebből még óriás gáz lehet.
egy testzsír méréssel ezt fel tudod mérni.
28-30% felett egészségtelenül magas a test zsírtartalma.
kb ennyi a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!