Fogyókúrás tapasztalatok?
Eddig a legjobban bevált dolog nálam a kevés szénhidrát, sok fehérje bevitel volt, viszont egyetemista lettem, elköltöztem otthonról így nincs pénzem minden nap tejtermékeket, pláne húst venni. Már szeptember előtt volt rajtam kb 10 kg felesleg, ez mára eléri a 15öt. Intéztem mobil szaunát és kézi masszázsgépet a narancsbőrre, viszont kellene vmi, ami fogyaszt is. Olvasgattam az adiplexről, de nem biztos, h bevállalnám. Esetleg a korpatabletta segíthet az étvágycsökkentésben? A mozgás persze jó lenne, ha lenne időm minden nap edzeni, ahogy középiskolában volt. (Bár ellenőrzött diéta, személyi edző és aerobic mellett nem fogytam egy dekát sem 3 hónap alatt, szóval ott elvesztettem a hitem ebben...) Valaki vmi tapasztalat esetleg? :)
//* Ha csak olyat tudsz hozzászólni, hogy "Mozogj sokat" vagy "Nem hiszem el, h már megint ilyen fa*ságot kérdez vki", akkor inkább ne is írj. KÖSZI *//
Mondod nekem, h senkit sem érdekel a nyekergésem, de azt mikor fogod már fel, h engem meg a te véleményed hagy hidegen? Jól mondod, én sem értem, h mit téped itt a szád...
Más részről, komolyan mondom, örülök, h a te életed ilyen szinten tökéletes és h te vagy az önuralom mintapéldája. Biztosan nagyon jól tanulsz, dolgozol is mellette és még a helyes életmódra is van időd! Jó neked.:) Igazi mintapéldánya vagy az emberi fajnak, én kérek elnézést a tökéletlenségem miatt.
Am én is ismerek sok embert, aki dolgozik egyetem mellett, de egyik sem műszakis. Persze van kivétel, de elég ritka, valamint nekem ne próbálja azt megmagyarázni senki, h aki dolgozik, az időben fog végezni...
Részemről lezártnak tekintem ezt a vitát, mivel nem ismersz, nem ismered az életemet sem, szóval jó lenne, ha nem is szólnál bele többet.
Egy jó tanács: Ne böngéssz többet kérdéseket a fogyókúra rovatban.
Teljesen igaza van a kérdezőnek, nemértem miért kötekedsz vele! Teljesen nyilvánvaló hogy nem segíteni akarsz csak gonosz vagy és rosszindulatú. Senki nem kérdezte hogy az egészséges étrend ugyanannyiba kerül mint a szemét kaja, konkrét példát meg aztán végképp nem kért és különben is macskája van van hogy lehetsz ilyen bunkó hogy ezt nem veszed figyelembe! Nehogy már elvárd tőle hogy felfogja mi kell a zsírvesztéshez, nem akar ő biológus lenni csak le akar fogyni, és egyébként sem lenne ideje megcsinálni.
Eleve mindenkinek tökéletes alakja van manapság, hiszen azért semmit nem kell tenni, csak egy bogyó és kész, az hogy az ellenkezőjét állítod és megpróbálod félrevezetni szegény kérdezőt mindennek a teteje!
:DDDD
Mindenkinek arra van ideje amire szakít. Mindenre mondhatsz kifogásokat, nekünk nem érdekünk hogy lefoggy. Bár a véleményünk megvan mert nem most jöttünk le a falvédőről mi is ebben a világban élünk és láttunk már egyetemet meg albérletet. Szóval amennyire így látatlanba megtudom állapítani nevetséges vagy: macskát ottartani meg mobilszaunára van pénz, tablettára is lenne ami magába havi pár1000, de egészséges étrendre ami be lett bizonyítva hogy nem kerül többe mint a rossz kaja arra nincs.
Kicsit parodikus ez a helyzet, de állapodjunk meg abban hogy neked van igazad, te mégiscsak jobban belelátsz a saját lehetőségeidbe.
Így sajnos nem tudsz lefogyni, törődj bele.
1. A szauna soha de soha de soha nem fog fogyasztani ( a szaunában vizet és méreganyagot veszítesz a vizet pótolod ha akarod ha nem ez van)
2. Mozgás
3.Étrend
Szívesen
Köszönöm a dícséretet! Igen, én arra törekszem, hogy ha nem is tökéletes, de egyre jobb legyek!
Mondom remek lehetőség fürdeni az önsajnálatban! A fogyókúrás topik böngészéséhez meg nem tőled fogok engedélyt kérni! Neked viszont sok böngészést kívánok, hátha rájössz közben az igazságra!
áááá akkora fail dolgokat írsz basszus. mikor írtad minek tanulsz, már tudtam, hogy BME-re jársz. ezért írtam, hogy ugyanarra az egyetemre járunk. azért nem akkora nagy dolog műszakisnak lenni, hogy így verd rá a nyálad, bocsi.
na de volt valami haszna is az egésznek, legalább most már elmondhatod, hogy tudsz egy olyan bme-s lányról, aki tanul (5,5-ös átlag problem?), dolgozik és lefogyott fél év alatt :)
Vegyél fehérjeport! Nálam is a kevés fehérje/sok szénhidrát volt a baj de én vega is vagyok. Én fehérjeporra váltottam.
De a fehérje bevitellel is vigyázni kell mert azt is túl lehet adagolni! Annyi grammot lehet egy nap bevinni ahány kg a testsúly! Aztán ha mozogsz akkor többet is!
A fogyókúráról még annyit hogy sok termék meg módszer van de a mozgást tényleg nem lehet megúszni! Ha szellemi tevékenység is van mint a tanulás akkor meg kell az energia de könnyen el lehet hízni abban is!
Én turmix italporokkal kezdtem, hasonlóval mint az adiponix de amit én használtam azt ide nem szabad beírni mert bannolnak érte! :) ezek az étkezést helyettesítik, jobban mondva egy-egy étkezést helyettesítenek.
de próbáltam olyat is ami megduzzad a gyomorban és teltségérzetet okoz. Az az ördögnyelv nevezetű termék volt:
jó-jó bevált de nálam nem annyira az étvággyal volt a baj uh. kipróbálásra elment éppen...
De figyelmeztetnék mindenkit hogy külföldi oldalaknak ne dőljetek be ahol azt ígérik hogy 5 nap alatt 20 kilót fogyhatsz meg közben azt ehetsz amit akarsz meg ilyenek... az mind kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!