Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha helyreáll a hormonszintem...

Ha helyreáll a hormonszintem akkor lefogyok?

Figyelt kérdés
Pajzsmirígy alulműködésem van, ami a szülés után még súlyosabb lett. 15 kg felesleg van rajtam. Ha végre beáll a hormonszint tudok maj fogyni?
2009. máj. 18. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Így is lehet ahogy most vagy, csak nehezebben.

body.builder.hu->edző válaszol->ott alul van ilyen hogy alapismeretek, azt olvasd el és használd. Nem fog úgy menni mint egy egészséges embernek de valamennyit tuti használ.

2009. máj. 18. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is ugyanez a probléma, annyi különbséggel, hogy még nem szültem. /Én emiatt az alulműködés miatt egy vetélésen vagyok túl... :(/

Rajtam 12 kiló plussz van. Szedem a gyógyszert, de nekem azt mondta a dokinő, hogy érdemes tornázni és diétázni folyamatosan, mert önmagában a gyógysszer nem fogja leolvasztani a kilókat, csak könnyebben mennek majd le a mi egyéni eszközeinkkel!

Nekem már ment le, 2 hónapja csinálom, kb, napi 1 órát tornázom, tudom, baba mellett ez nem ilyen egyszerű neked, de heti 3 alkalomra törekedj mindenképp, és mindennap sétálj is 1 órát egyhuzamban.

Emellett diétázom, ami sosem takar éhezést, sőt, mindig nagyon jól lakom. Napi 5-ször eszem, reggelire pirítóst szalámival, vajjal, vagy ami jön, aztán 10 körül egy alma vagy egy-két joghurtba aprított puffasztott rízsszelet, ebédre hal vagy csirkemell /sajttal, vagy fűszerkeverékkel, vagy natur, vagy párizsi szeletként/, vagy comb, vagy egyéb sovány hús!, ekkor annyit eszem, amennyit bírok, épp egy-két kanál körettel csak (rízs, néha burgonya), de gyümölccsel vagy zöldségkörettel! Uzsonnára egy kakaó, vagy joghurt, vagy banán, vagy turmix, vagy túrórudi...

Vacsira gépsonka vagy szintén, ami ebédre volt (sovány hisu, hal), de itt már semmilyen rizs vagy burgonya nem jár hozzá, és az adag is feleakkora, mint ebédnél volt!

1 hét alatt már érződik a hatás!!! És torna nélkül is érződik, úgyhogy ha az még nem fér bele az idődbe, ne bánkódj, gondolom, sétálni mentek naponta a babával, - az is jó!

Remélem, tudtam segíteni!

2009. máj. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!