Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most ez már valamilyen betegsé...

Most ez már valamilyen betegség, hogy ilyen sokat tudok enni?

Figyelt kérdés
Ha annyit eszek, amennyi jól esik, abból baj lesz, mert rengeteget tudok enni, de egyébként egészségesen táplálkozok, mert szeretnék fogyni 3 kg-ot, de ma pl. eléggé elengedtem magam. Délután 4 és 6 között megettem 15 dkg csokit, aztán meg 4 nagy szelet tejfölöskenyeret+2 almát, de meg sem éreztem, hogy ettem, még simán tudnék enni egy csomót, mert olyan, mintha nem is ettem volna...Már arra gyanakszom, hogy ez már nem normális, hogy ilyen sokat tudok enni. Egyébként reggelire 15dkg zsírszegény túrót+30g zabpelyhet ettem, tízóraira 12dkg natúr joghurtot, ebédre pedig 10dkg csirkemellet, 7dkg rizst és 15dkg brokkolit. Általában ezeket eszem reggelire meg ebédre, vacsorára pedig szintén túrót, natúr joghurtot és zöldséget. De ha annyit ennék, amennyi jól esne, akkor meglenne a napi 4000kcal, és totál el lennék hízva...
2011. dec. 6. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy betegség, rá lehet szokni. De ha gondolod, keress fel egy orvost.
2011. dec. 6. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Amit leírtál egyébként mit eszel, az hol 4000 kcal? lol

A 15 deka csoki 4 szelet tejfölös kenyér meg 2 alma után nem csodálom, hogy meg se érezted hogy ettél, mert érdemi tápanyagot nem vittél be.

2011. dec. 6. 19:20
 3/8 anonim válasza:
Háát én egy étkezés alatt többet eszek, mégse hízok soha^^
2011. dec. 6. 19:26
 4/8 anonim válasza:
Egyébként ki számolja hány dkg-t evett?XD
2011. dec. 6. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:

G'sback leírta a lényeget.

csokis tejfölös kenyér nem ÉTEL. persze hogy éhes leszel utána.. vajon miért van rengeteg kövér ember? mert jó minőségű ételekkel jóllaknak, vagy mert hiába tömik magukba a sok szemetet, éheznek? (az utóbbi).

a napod zabos csirkés brokkolis fele pedig tök jól indul.

Mr. Steel.

2011. dec. 6. 20:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Néha, amikor nagyon rámtör a szénhidrátéhség vagy az édesség utáni vágy, mindig az lesz a vége, hogy nem tudok megállni, ez a baj.Ha meg tudnék állni 3-4 kocka csokinál, nem lenne baj, de tegnap pl. az egész csoki 15dkg volt, de ha fél kiló, lett volna, azt is megettem volna..
2011. dec. 7. 06:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és érdekes, hogy amikor edzek, aznap abszolút nincs étvágyam..Tegnap például nem tudtam elmenni edzeni.Egyébként heti 5x edzek.Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy amikor nem megyek el az edzőterembe, elkezdek mozogni valamit, hogy elmenjen az étvágyam.Ilyen étvágycsökkentő szar tablettákat nem akarok szedni.
2011. dec. 7. 06:07
 8/8 anonim ***** válasza:

(de ha nem eszel az sem megoldás semmire)

szénhidrátéhség igen, nos, első kézből tapasztalhatod, hogy egy olyan társadalomban élsz, ahol az embereket cukorral és természet azonos ízekkel tömik, de legalább jó sok sza.rt vásárolnak. hogy testszik? nekem személy szerint annyira, hogy amennyire tehetem, mind szóban mind írásban ellene szólok.

Aczél.

2011. dec. 7. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!