Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az olyan tini sztároknak,...

Az olyan tini sztároknak, mint Selena Gomez és Miley Cyrus, hogy van ilyen tökéletes alakjuk?

Figyelt kérdés
Ilyen fiatalon elkezdik már a diétázást, vagy sokat sportolnak, vagy hogy?:)
2011. dec. 4. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Míg vívtam heti két-három órát, nekem is szupi alakom volt, pedig zabáltam mellette.

Nekik meg megszabják, mit-mikor-mennyit kajálhatnak, és sportot meg nyomattatják velük.

Nem utolsó sorban fotosopp is létezik :)

2011. dec. 4. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Egyrészt ők nem dolgoznak napi 8 órát, másrészt annyi pénzzel könnyű jól kinézni, más dolguk sincs, mint az alakjukkal törődni, ha lenne különbejáratú személyi edződ, és annyi edzésre fordítható időd, mint nekik, a te alakod is "tökéletes" lenne.
2011. dec. 4. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ők sokat fizetne étkezési tanácsadóknak , személyi edzőknek hogy jól nézzenek ki.
2011. dec. 4. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:

igen, lehet hogy diétáznak, egy tudatos ember (vagy aki helyett gondolkodik más) az egészsége érdekében valamilyen rendszert visz az étkezésébe. ez lehet akár "egészséges életmód" étkezés része, lehet konkrét diéta (étrend) is.

amúgy van pénzük, ha már sztárok? mert akkor bármilyen testük lehet. viszonylag kevés pénzből is ki lehet építeni vékony - izmos - zsíros testet, ha pénze is van az embernek, akkor manapság.. férfiből nő szerű mutáns szörnyeteg is lehet, egy tinédzsert jó formában tartani semmiség.

2011. dec. 4. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

szerintem egyáltalán nincs tökéletes alakjuk.

de itt egy kép egy velük kb azonos korú csajról,akinek viszont mondhatni tökéletes-

[link]

[link]

ő edz heti 5-6x és pontos étrendje van.

ennyi,nem egy varázslat.

[link]

2011. dec. 4. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez a széles hát tökéletes alak??! könyörgöm...

Okés, a testzsírzázaléka fogadok 5% alatt van, lapos a hasa és feszes a bőre, de ez a széles hát inkább visszataszító, mintsem tökéletes...

A ciciről pedig már nem is beszélve..

Selena és Miley életében nincsenek problémák. Szerintem van személyi edzőjük, s saját szakácsuk, aki a legjobb alapanyagokból teszi eléjük a legfinomabb és legeegészségesebb ételeket, melyeknek hála nem visznek be plusz kalóriákat (mint amennyi nekik kell) meg felesleges zsírt, cukrot..

Nos, így könnyű...

2011. dec. 5. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:

5%?

enyhén rossz a szemmértéked.

ez kb 13-15%.

5%nál minden ér látszana és víztelenítve lenne.

2011. dec. 5. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:

11:18

ha egy normális ember megfeszíti a hátát (mint a képen a leány) akkor ott igen, széles lesz a háta. nem csak férfiaknak. aztán persze más kérdés, hogy egy átlag ember, mai kölök csak annyi fehérjét lát amennyi a tejesdobozra rá van írva, edzés meg kifúl a tornaórákon, így persze sosem lesz a sportos, izomzattal rendelkező testalkat az általános.

Aczél voltam.

2011. dec. 5. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Egész nap nincs más dolguk, mint hogy jól nézzenek ki. Személyi szakáccsal és edzővel, napi több óra edzéssel, személyre szóló diéta összeállításával te is pont úgy néznél ki. Főleg ha lenne saját plasztikai sebészed, masszőröd, sminkesed, stylistod és fényképészed is. :)
2011. dec. 5. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!