Ha a teljes kiörlésű kenyeret megszàrítanàm és ledaràlnám és azzal paníroznék sima zsemlemorzsa helyett akkor az kevésbé hizlalna?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 22:05
1/6 anonim válasza:
Ha ott tartasz, hogy a panír hízlal, akkor annyira, de annyira mindegy már...
A teljes-kiőrlésű panír és a natúr panír között lehet talán 2 kalória különbség. Vagyis a napi ajánlott bevilet ezredrésze. Tehát ha felmész 5 lépcsőn (vagy megoldasz egy keményebb matekpéldát) elégettél ennyi energiát... Sokat számít :)
2/6 anonim válasza:
A rántott ételek az olaj/zsír miatt hízlalnak, amiben kisütöd.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat:)Ma ràntott gombàt csinàltam olaj és liszt nèlkül és gondoltam még lejjebb vinném a kalóriàját mert nagyon szeretem.De akkor hagyom inkàbb.
2011. nov. 26. 22:28
4/6 anonim válasza:
.. egyél hozzá kevesebb körítést.
teljes kiőrlésű liszt és a finomított ~ ugyan annyi energiát tartalmaz.
a "hizlaló" fogalmat még senki sem értelmezte.
5/6 anonim válasza:
azaz vonj meg magadtól mindent a sok idióta miatt...
6/6 anonim válasza:
pontosan milyen mindenre is gondolsz utolsó?
csak mert pl. én is írtam itt, és nyilván nem rám gondoltál, de ez az idiótázás egy kis pontosításra szorulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!