Ràntott gombàt lehet enni diéta alatt? Petsze olaj nélkü megsütve. Ha igen egy nap kb. mennyit?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 13:51
1/14 anonim válasza:
Pont annyit, amennyi belefér a deficites kaóriaszükslégletedbe.
2/14 anonim válasza:
Diéta vagy fogyókúra? annyira keverik az emberek ezt a 2őt.
PL sajnos nekem sokat kellett diétáznom, de még soha nem fogyókúráztam.
3/14 anonim válasza:
Rántott gombát olaj nélkül hogy?
4/14 anonim válasza:
ma ettem rantott karfiolt és en is fogyokurazom, tojas, prézli(liszt nem kell), be a sutobe olyan szepen megpirul és ropogos..jobb mint az olajban sult..egyszer igy csinaltam a rantott hust es azota minden amit rantani kell és zsirban/olajban sutni azt inkabb sutoben vegzem el..ajanlom mindenkinek
5/14 anonim válasza:
Köszi, ezt kipróbálom!
Olvastam már, hogy valaki így csinálja, de még nem mertem.
Utálok olajban sütni.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.Amugy èn is fogyókúràzok azért érdekelt.
2011. nov. 25. 16:30
8/14 anonim válasza:
A panírt én szeretem, de soha nem zsemlemorzsával készítem, hanem zabkorpával. Ajánlom neked is. A liszt elhagyható, csak tojás és zabkorpa. Próbáld ki, nem fogsz csalódni.:)
9/14 A kérdező kommentje:
És szerintetek egy pici light majonézt ehetnèk hozzá?
2011. nov. 25. 18:19
10/14 anonim válasza:
Nem, csak akkor he TE készíted el. A bolti majonéz tele van mindenféle adalékanyaggal. A ligt elnevezés pedig egy nagy átverés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!