Hogy lehet, hogy a testzsírom egy árva századszázalékot nem csökkent?
Figyelt kérdés
Fogytam 12 hét alatt öt kilót, sporttal, egészséges kajával és pontosan kiszámolt kalóriával. Az öt kilóval együtt mindenhol átlagosan 7cm-vel csökkent a körméretem, még combon is, pedig ott azért jó sok 7 cm.
Ehhez képest a tetszsírom változatlanul 36,6%... Miért? Ez az egy adat érdekel, erre ez az egy nem változik...
2011. nov. 23. 10:55
1/8 anonim válasza:
A válasz logikus: zsírral együtt izomból is fogytál. Ezek szerint mégse volt olyan egészséges az a táplálkozás, mint hiszed.
2/8 anonim válasza:
Hogyan lett lemérve az a testzsírszázalék?
Olyan meg nincs hogy valaki csak izomból fogyjon,akárhogyan is eszik.
3/8 A kérdező kommentje:
Grammra ki van számolva minden áldott nap a fehérje/szénhidrát/zsír arány, és mielőtt ennek neki álltam, nem sportoltam egyáltalán 10 éve, mostmeg heti 3-5-ször. A bevitt kalóriáim 30%-a minden nap fehérje, holott az orvosilexikon szerint 15% kellene. A 2g tskg-t valóban nem tartom, mert azt nem bírnám, de dupláját eszem az egészségügyileg ajánlottnak. Látom is, hogy izmosabb vagyok, meg érzem is, hogy erősebb. Nyilván izomnövekedés kcal deficit mellett nem lehet, de érzésre inkább nőttek, mint csökkentek.
2011. nov. 23. 12:09
4/8 A kérdező kommentje:
Azzal a géppel lett mérve, amit ki kell tartani magad elé. Tudom, hogy nem teljesen hiteles, de akkor is aggasztó, hogy pontosan ugyanannyi mint 3 hónappal ezelőtt.
2011. nov. 23. 12:15
5/8 anonim válasza:
nem mindegy hogy mennyi szazalek?? ha magadon eszreveszed, hogy fogytal, tehat tudod merni centiben, plane a hasadon, akkor kellett lemennie zsirnak is..ne aggodj es folytasd!!
6/8 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva az esztétikum kevésbé érdekel, mint az egészség, az egészség meg alapvetően a testösszetétel függvénye. Lennék én szívesen 90 kiló is, ha mellé 20%-os testzsír társulna.
2011. nov. 23. 13:32
7/8 anonim válasza:
akkor menj el orvoshoz, az majd segit
8/8 anonim válasza:
mérés hiba.
nem tudom egy ilyen műszer hogy mér, talán dielektromos állandóval de lehet más elektromos jellemzővel, viszont ezek nagyon macera dolgok.. tudományosnak tűnik meg precíznek, holott rohadtul nem az. szerintem a test víztartalma pl. rohadtul bezavarhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!