Ezekre tornázom link is van (jók ezek? ) azt olvasom mindenhol arobicozni kell de szerintem ettöl nem lesz lapos hasam sose:S, és Felülésektöl nem lesz lapos a hasam?
http://www.youtube.com/watch?v=1rfuNK1_ipk
http://www.youtube.com/watch?v=H1pKgxBw238
http://www.youtube.com/watch?v=SQyWSqgJGZM
http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8
Futni azért nem szeretnék mert melböl és popsibol nem akarok fogyni:S A lénegy hogy lapos legyen a hasam
Pár honapja tornázom mindennap(Amugy már pár éve csak akkor kihagytam 1honapot mondjuk aztán pár napot de most rendszeresen csinálom) Nem eszek fehér kenyeret,csak ilyen barnát de azt is salátához vagy ami épen van de abol nem eszek sokat... mindegy szoval változtattam csak egy dolog nem változot a müzliimmm..
ARobicozok,aztán rubint réka 30perc hasizom..és hát nem akar lelapulni a hasam:S:S De méért??
Ezeket a videókat érted aerobic alatt? Mert akkor nagyon rossz úton jársz! :) Ettől nem lesz lapos hasad...
Énis a lapos hasért küzdök, de sajnos ez genetika is! Ha nem olyan az alkatod csak nagyon nehezen lehet lapos hasad és még az is előfordulhat hogy nem lesz!
Az aerobic óráknak többb fajtája is van, amik közül a súlyzós eddzések a leg hatásosabbak ilyen célra! Keress fel egy fitness klubbot a közeledben ahol lehetnek ilyen órák, mert csoportosan könnyebb mint egyedül!:) Ez tapasztalat... Vagy ha nincs a közeledben ilyen lehetőség, akkor keress egy rendes dvd-t! Akiknek jobb dvd-ik vannak: Norbi és Réka, Béres Alexandra, Pécsi sasok(Katus Attila, Katus Tamás, Szentgyörgyi Rómeó)
Ja és a popsidból és a melledből mindenképpen lefog menni valamennyi...:) Ez sajnos ezzel jár!:)
Remélem tudtam segíteni...:)
Nem igazán vagyok jártas a letöltésekben és olyan dvd-t most hirtelen nem tudok mondani ami kimondottan aerobic! Nekem bejött Rubint Réka: Napi 20 perc dvd-je. Ha csak hasra mozogsz azzal mondjuk nem sokra mész... Elkezdesz izmosodni a zsír alatt! Énis ott járok, hogy kitapinthatóak a kockáim csak még nem látszanak...:D Mindenképpen kell valami kiegészítő mozgás mellé!
Fontos hogy mindig melegíts be rendesen, mert anélkül nem fogsz feszesedni, plusz sérülésveszélyes is a dolog! A futás nagyon jó.. Azt mindenképpen csináld! Ha megtudod oldani akkor fusd le az adott távot (Ammenyit éppen bírsz... Én kb 2km-el kezdtem, néha kicsit sétáltam közben, kb ilyen 20métert hogy helyreálljon a légzésem.)és próbáld meg utána megcsinálni a Rékás tornát! Így kellőképpen beleszel melegedve ahhoz hogy érjen is valamit! De futás előtt is melegíts be!!!!! Ahhoz, hogy elérd a célt LEGALÁBB 40perc folyamatos mozgás kell!!! A végén pedig végezz lazító nyújtó gyakorlatokat(segít túlélni az izomlázat...:D)!
A diétához annyit hogy nem kell koplalnod, mert ha éhes vagy a szervezeted elraktározza a zsírt, hogy legyen tartalék energiád! A legfontosabb, hogy a napi 1,5-2liter folyadék meglegyen, de ne cukros gyümölcslé, cola meg hasonlók formájában! Legjobb a víz! Ha nem szereted ( én gyűlölöm...:D) ízesítsd valamivel! Én 1,5liter szénsavmentes ásványvízbe belefacsarom 1 citrom levét és így megbirom inni!
Nagyon jó, hogy barna kenyeret eszel de nem mindegy a minőség, mert nagyon sokat csak szineznek barnára! Én mondjuk teljesen elhagytam a kenyeret, soha nemis ettem...:D Úgyhogy ne kérdezt melyik a jó!:D
Igazából az, hogy mit eszel majdnem mindegy (Én kihagynám a marhapörköltet meg a hasonló zsíros dolgokat)! Felezd meg az adagod és inkább egyél többször keveset mint egyszerre sokat, vedd az étrendedbe a zöldségeket, gyümölcsöket, kerüld a cukros zsíros dolgokat!
Egyszer hallottam egy olyan infót hgy evés után kell kb 3 óra mire érdemes elkezdeni eddzeni mert evés közben felszabadul valami (Nem tudom pontosan mi) ami nem hagyja égni a zsírt. Nálam ez igaznak bizonyult úgyhogy szerintem érdemes kivárni azt a pár órát a mozgással...:)
Ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan email-ben!:)
Találtam egy dvd-t ami jó lehet...:D
Nem tudom hol lehet letölteni de egy keresést megér!
Ebben van aerobic is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!