Meg lehet inni napi 1 l zöld teát?
Figyelt kérdés
Ha reggel főzök 1 litert,és azt iszom míg suliban vagyok,víz helyett,az jó vagy már túl sok?2011. nov. 20. 09:43
1/4 anonim válasza:
szerintem simán jó,csak jól zárható dobozban,tárolóban vidd,mert az viszont vérciki,ha kiborul a tea,és akkor mindenki téged néz,szánalommal vagy sajnálattal,hogy ennek a marhának most kiborult a teája aztán mindene olyan lett,nézzétek csak mekkora idióta...nem tudja,hogy kell elzárni egy folyadékot...szóval... a palack vagy a termosz jól zárjon,ez a lényeg...
2/4 anonim válasza:
Most az ugyan mindegy hogy hány liter,inkább az hogy hány filtert használsz hozzá,mert 5literhez is lehet használni 1 filtert, és 2dl vízhez lehet használni 5filtert.
Ha a tea dobozán nem tüntetik fel hogy hány filtert használhatsz naponta akkor lényegtelen mennyit iszol,vagy mennyi filtert teszel bele.
3/4 anonim válasza:
Szia! Én minden nap meiszom 1 liter zöldteát 2 filterrel. De ha fogyni akarsz tőle akkor ki kell ábránditsalak mert nem fogysz ettől fogyni, csak ha mellette mozogsz is. Amúgy nagyon egészséges :)
4/4 anonim válasza:
Hát, szerintem meg segítheti a fogyást, persze nem akkor ha az ember két pofára zabálja a sütit és meg se mozdul egész nap:) Ja, és a legfontosabb, hogy még véletlenül se a bolti, filteres teákat kell venni és inni, hanem igazi, szálas zöld teát:) Arról nem is beszélve, hogy annak az aromája is százszor jobb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!