Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hoodia kapszula?

Hoodia kapszula?

Figyelt kérdés

Használt nektek a hoodia p57? Ha igen hogyan szedtétek?

Mennyi idő alatt mennyit fogytatok? Reggel vagy este vettétek be a kapszulát? Mennyi idővel evés előtt? tartós volt-e a fogyás?

És az ok akik csak azt akarják elmondani hogy miért nem akaraterőből fogyok, az menjen oda ahol kíváncsiak rá? Attól hogy kiakarom próbálni attól még fogok sportolni is!!

2011. nov. 18. 11:54
 1/5 anonim válasza:
Ismerősöm szedte nem saját tapasztalat: Egy bizonyos ideig hatásos, ő 10 kg-t fogyott, de utána magától megállt és nem ment le több. Reggeli után vette be. De úgy látom vissza is szedi már. Szerintem ezzel is csak a jojo érhető el.
2011. nov. 18. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző: nem magától állt meg, a valóság az lehetett, hogy elkezdett többet enni, vagy lelassult az anyagcseréje. persze mivel az étkezéshez nem értett az ismerősöd, ezért nem tudott alkalmazkodni az új helyzethez, ezért abbamaradt a testsúlykontrollja. és persze hogy ha nem ért az étkezéshez, akkor a folytatás az lesz amit írtál is, hogy történik.
2011. nov. 18. 14:19
 3/5 anonim válasza:
Első vagyok, köszönöm a választ és egyet is értek veled! Légy szíves a kérdezőnek is fejtsd ki az álláspontodat!
2011. nov. 18. 16:22
 4/5 anonim válasza:
Én senkinek sem ajánlom! A húgom egy hét alatt 6kg-ot fogyott, 180/100 körüli vérnyomásai lettek, orvosnál kötött ki. Ne szedj ilyen sz*rt, mert az egészséget súlyosan veszélyeztetik!
2011. nov. 19. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
10%

az álláspontomat nagyon nem tudom kifejteni, mert egyszerű, hiszen a kérdéskör is elég egyszerű.

nem az éhség miatt hízik el valaki, így hát semmilyen gyógyszer, hatóanyag ami az étvágyat elveszi lényegében nem lesz hatásos testsúlykontroll.

az már csak kiegészítés, hogy ha valaki nem éhes, nem eszik rendesen, akkor a szervezetét veszélynek teszi ki, ekkor a test működése megváltozik, elkezd zsírt tartalékolni, az izomszövetből fenntartania magág. és ha egyszer újra visszatér a megszokott táplálkozásához a kedves felhasználó akkor újra töltődik a zsírraktára sőt még túl is nőheti a kiindulási mennyiséget sőt ez a mennyiség már egy koplalással kisebb izomtömeghez társul.

továbbá ugyan úgy nem lesz fogalmunk semmiről táplálkozáselmélettel kapcsolatban, tehát semmit nem haladtunk csak telt az idő és esetleg sikerült egy pofont adni saját magunknak. ennyi nagyon kifejtve, de sajnos ez pont Kérdezőt nem érdekli. lehet el sem olvassa.

2011. nov. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!