Jó le ez az edzés?
Jógával melegítek be, leginkább mert nagyon hátfájós vagyok és az segít. A Norbi duci tréninget csinálom. Fél órás, nem halok bele, de kellemesen lefáraszt és megizzaszt. Próbáltam mást is, de Rékára, Béresre nem megy, 10 perc és kész vagyok. Ha már belelendülök, akkor persze jöhet más edzés is.
160 cm és 63 kg vagyok, -15 kiló a cél. 22 éves.
Írnátok étrendet is? Húst nem eszem, és legyetek szívesek most ne kioktatni, hogy kell a hús. Már évek óta nem eszem és nem is szeretnék.
Aki segít,annak nagyon köszönöm!!
Egy kicsit "átkopiztam" az alábbi részt, mert nem rég írtam le egy fogyni vágyónak, és úgy gondolom neked is hasznos lehet.
"Amit itt általában nem szoktak említeni egy fogyni akaró, esetleg túlsúlyos embernek az az, hogy a zsír nem csak a látható helyeken rakódik le, hanem a belső szerveken is, megnövelve a méh, a hólyag, a belek súlyát, fölösleges fizikai terhet róva a létfontosságú szerveinkre. A nagyobb súly miatt a medencében elhelyezkedő szervek tartószalagjai nagyobb tehernek vannak kitéve, ez a szalagok megnyúlásához vezethet.
Te nem vagy a túlsúlyos szinten, de sokan igen, tehát érdemes óvatosan és ésszel eljárni egy mozgás kiválasztásánál. Amellett pedig nyilván lelombozó, és pszichésen rossz egy fogyni vágyónak, hogy nem tudja elvégezni maradéktalanul a látottakat. Könnyedebbel kell kezdeni majd ha már úgy érzed készen állsz, be is lehet keményíteni.:)))"
És azt is tudom hogy nehéz. Sok fogynivágyót láttam már konditerembe, akik nagy lendülettel kezdtek bele majd többet nem jöttek. Ez az a pszichológia amiről már írtam. Kell a sikerélmény, és aki duci, túlsúlyos az soha sem tudja az elején azt produkálni amit a dvd diktál. És nem is kell hozzá ducinak lenni, elég egy edzetlenebb emberke is...
Ha a duci tréninggel érzed jól magad, csináld. Majd eljön az a pont, amikor már nem fog leizzasztani, és úgy érzed már kevés.:)
Azt megértem, hogy húst nem eszel, én is csak nagyon ritkán. Étrendet nem szívesen írnék, mert nincs kedvem itt vitatkozni senkivel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!