Mennyit kéne kb. fogyjak, hogy beleférjek ebbe a nadrágba (kép)?
Ugye a kérdésed kamu és nem komoly... Mondd, hogy csak szórakozol!
..vagy locsoljatok fel.
Figyelj, kislány, itt sokan ellőnek mindenféle poénokat, ne csodálkozz, ha hülye kérdésre -sorozatos hülye kérdésekre- hülye választ kapsz.
A kérdésed nem attól hülyeség, mert tök felesleges és ostoba, hanem mert értelmetlenül tetted fel. Mutatsz egy nadrágot, kit érdekel milyen, de nem árulod el, hányas méreted van neked Vs. a nadrágnak.
Így mégis, hogy tudjon válaszolni bárki is?
Gondolkozz már légyszives, mielőtt kérdezel, jobban jársz ebben az életben.
Annak örülök, hogy megtanultad a múltkori okos kérdésedből, hogy a rágó hízlal e.:)
Jaj, istenem, kit érdekel, hogy lepontozol? Egy kis plusz agysejtet akartam tölteni a fejedbe, amiért meg köszönet jár- de az sem érdekel.
Ha nem gondolkozol, akkor magaddal szúrsz ki hosszú távon, nem mással. Nadrágméretet még mindig nem írtál.
Hát annyit, hogy beleférj a nadrágba :D
De komolyan, fogyózol, próbálgatod, és huss egyszer csak felmegy rád.
De vehetsz egy számmal nagyobbat is, az sokkal könnyebb és gyorsabb, és addig is van nadrágod. :D
Ez kész:D
Engem is lepontoz, z diktálja a kis tini szar lelkiismerete és butasága...amit bizonyít a kérdése.
Kérdzehtek valamit? nem bunkóságból, csak segítenék.
Ez egy többéves nacid?
mert azóta a csontjaid fejlődhettek és más lehettél.
Ha pedig kevesebb mint fél éves, akkor pedig nem tudod hány kilót híztál azóta?
Szia! A magasságod + súlyod + a kép alapján 5 kilót tuti fogynod kellene. Egyébként addig fogyj, amíg bele nem férsz, állati egysezreű. Van akinek rögtön megy a pocakjáról, combjáról és már 2-3 kiló után jobban felmegy a gatya, másnak meg ugyanehhez 10 kiló kell, mert mondjuk ciciből kezd el először fogyni.
Tényleg gáz a kérdés, nem akarlak szekálni én is, de egyetértek a korábbi válaszolókkal :X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!