Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért van az hogy egész nap az...

Mért van az hogy egész nap az evésen jár az eszem és ha nem vagyok éhes akkor is eszem?

Figyelt kérdés
De csak 6ig és ha nem vagyok pl éhes és eszek akkor ez centiben mérhetö változás lesz rossz irányban mert ilyenkor tágul a has ha már nem vagyokannyira éhes de eszem utána nagyon tele vagyok:S Ma tényleg sokat ettem egy reggel almát dél fele dios patkot 2 szamocás lekváros fánkot,sok tojásos nokedlit,meg levest meg most 2almát nem szoktam ilyen skoat enni csak néha rám jön meg itthon volt egy csomo fánk... (nem vagyok az a tipikus fogyokurás nem eszem már fehér kenyeret,csokikat,kekszet azt mindig eszel meg édeséget is csak nem milka csokit ez csak egy pl. és nem is akarok cukormentesen élni mert utána duplája visszajön szoval majdnem mindent eszek) ilyenkor nem hizok többet ha többször olyan egy napom hogy egy alma valami kis enni valo meg egy tányér müzli vagy 2tányér. de akkor ennyi egy nap..nem gondolja a szevezetem hogy fogyzok oké tudom hogy hülye kérdés de sokat olvastam itt és azért van ez a sok kérdés bennem
2009. máj. 5. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

a keksz meg úgy általában az édességek meghozzák az étvágyat. Szokj le a nasiról különben nem lesz jó vége.

Felejtsd el a péksütiket meg a fánkokat is...

Sajna ez van.

Ami jó az életben az vagy erkölcstelen vayg illegális vagy hízlal...

Lehet mindent csak módjával.

2009. máj. 5. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
oké köszi a választ énis tudom hogy hizlalnak a péksütik csak ma nagyon ok volt itthon és nem tudtam elenálni és még egy sem volt elgég:S És mért van az hogy mérleg végülis nem mutat többet mint reggel akkor most ilyenkor centikben hizok? Ja és ha például sokáig nem eszek rendes csokit pl turo milka tábla csokit vagy csipszekt.. na és egyszer eszek akkor rakátozz a szervezetem hogy már rég kapot vagy nem mert végülis eszek kekszeket egy héten 3-4szer biztos meg majdnem mindent eszke nem tudom hogy hgoy van ez ezért kérdem Világositsatok fel:D
2009. máj. 5. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Időnként használhatnál vesszőt, pontot, ilyesmiket............:(((
2009. máj. 5. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló amit írt :) az egy detox szám :) ismerem :) de amúgy tényleg igaz.

Almát ehetsz amennyit bírsz, ugyanis egy alma feldolgozásához a gyomor 100-150 kalóriát éget el, miközben az alma önmagában csak 50 kalória. Én ha este eszek almát, 1-2-t, reggel mindig sokkal kisebb a hasam mint máskor szokott lenni, plusz wcre is tudok menni tőle. Ha jól bekajáltál, akkor szoríts egy kis helyet még 2-3 almának, és másnap látni fogod hogy megérte. Ezért van hogy pl ha 3 napig csak almát eszel, akár 4-5 kiló is lecsúszhat az emberről.

2009. máj. 5. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Sztem meg kellene tanulnod mértékkel enni. Szal pl: előre megmondod magadnak, hogy most csakis kevesebbet akarsz enni, akkor tényleg kevesebbet eszel. Ha erős akaratod van, akkor sikerülni fog ( nekem sikerült :) ).

Ha nincs olyan erős akaratod mint ami kellene, akkor kérj meg valakit, hogy egy fejadagot készítsen ki neked, és te csakis annyit ehetsz. Egy-két hét múlva a szervezeted már hozzá szokik ehhez, és akkor lehet hogy még tudsz vagy hat tányérral enni, de már tudod hogy neked elég 1 is.

2009. máj. 5. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen,de mindenki azt mondja hogy ne "fogyokurázz" este is ha esznek hivnak engem is..::D de 6után meg, nem kell semmi nekem elég érdekes:D 6ig meg csak a kaja jár az eszemben. például ha 4napig csak almát vagy ilyen kaloria szegény kajákat ennék akkor ha 5ik nap már rendesen eszem(alma reggel délben amit mindenki eszik és a megszokot napi müzlim) akkor nem hizom vissza dupláját annak amit leadtam az almákal??
2009. máj. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!