Ha káposztaleves diétában a káposztaleves frankfurti levessel helyettesítem hasonló eredményt kapok?
Figyelt kérdés
nem nagyon szeretem a káposztalevest viszont hallottam jó eredményeket lehet vele elérni,frankfurti levessel kaphatok hasonló eredményt?2009. máj. 5. 05:53
1/5 anonim válasza:
Az már nem diéta.
Ráadásul a káposztalevessel is alig fogy az ember, akkor a frankfurtival...
szerintem ez nem lehetséges, amit te akarsz.
2/5 anonim válasza:
Az jó tápláló leves!
Ha fogyni akarsz, ne azt nézd, hogy mit szeretsz. Ha nem szereted kevesebbet egyél belőle!
Addig fuss, míg ennél!
3/5 anonim válasza:
jó helyette. nem olyan drasztikus és tartható. a hatás nem ugyanaz, de jó!
4/5 anonim válasza:
a káposzataleves nem diéta hanem koplalás inkább (főleg ha keveset is iszol) mert gyrsan vesztesz tömeget, de ha visszaállsz, akkor nagyon hamar visszaszeded.
5/5 anonim válasza:
Adiétás káposztaleves tele van zöldségekkel, melyek könnyűek, kevés a kalória, hatékonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!