Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális egy 14éves lánynál?

Ez normális egy 14éves lánynál?

Figyelt kérdés
175cm vagyok, és 60-62kg között ugrálok. Sportolok, és az edzéseken nagyon elütök társaimtól. Mindenki szép izmos, szálkás, én meg már narancsbőrt is látok magamon. Nem tudom mit csináljak. Légyszi segítsetek. 14L
2011. okt. 18. 17:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is már 9éve folyamatosan sportolok. 4hónap kihagyásom volt fél éve, amikor egy versenyen lesérültem.. De nem értem, hogyan lehet ez.. : SS : //
2011. okt. 18. 18:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak mondjuk igazat kell adnom, anyukám és apukám is túlsúlyos, a húgom pedig csont sovány.. Nem értem, és tenni akarok ellene, de hogyan ??
2011. okt. 18. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért kellene mindenkinek csontsoványnak lenni. Nem vagy túlsúlyos, és a sokévi sportolásnak köszönhetően valószínűleg remek kondiban vagy. Akkor kell majd vigyáznod, ha kevesebb időd jut majd sportra, mert olyenkor van esély az elhízásra.
2011. okt. 18. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!