Valami hatásos diéta, amitől 20 nap alatt leadhatok 3 kilót?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 18:42
1/3 anonim válasza:
Nekem kb. hat hét alatt lement ezzel 5 kiló. Mondjuk nekem van feleslegem bőven...
Szóval: semmi krumpli, tészta, rizs, kenyér, édesség, cukor, üdítő, alkohol. Viszont sok fehér husi (csirke (lehet comb, mell), pulykamell, karaj), sovány sonka, főtt tojás, sok zöldség, gyümölcs (nem befőtt). Ásványvíz, vagy citromos víz, vagy citromos tea. Ha szereted a kávét, azt is lehet. (Én nem kávézom.) Édességnek joghurtot ettem, vagy nagyon kevés cukorral készült tejbegrízt.
Ha ügyesen összeválogatod a dolgokat, még unalmas sem lesz a húsz nap. :)
Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Én is ugyanezt a diétát csinálom, és hihetetlen milyen könnyű, és élvezetes! Nagyon sokféle kajcsit el lehet készíteni, és én is fogytam már 5 kg.-ot 3 hét alatt! A tesóm fél év alatt 25-öt fogyott!
3/3 anonim válasza:
3KG? Ugyan már, az semmi... nem eszel 2 napig és máris lemegy 3 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!