Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a leghülyébb/idegesítőbb/em...

Mi a leghülyébb/idegesítőbb/emlékezetesebb megjegyzés, amit valaha az alakodra kaptál?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 01:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem kb. homokóra és körte közt van az alkatom, de lényeg, hogy a derekam nagyon vékony, a fenekem meg kicsit kerekebb, és erre mondta egyszer azt egy lány a hátam mögött, hogy "nem értem mit ajnározzák a pasik ezt az alakot. Nézd meg, ott van xy (én) neki is akkora a segge mint egy tehénnek meg amúgy is, olyan szögletes az alakja, tiszta fiús, nincs benne semmi nőiesség". A vicc a sztoriban, hogy a lányka kb. 175/45-re koplalta le magát és még mindig röcög rajta a narancsbőr :D csak erről tud beszélni, meg persze más alakját kritizálni...
2011. okt. 14. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Dagadt ge*i,és ezt az akkori barátom mondta...Azóta lefogytam és mondanom sem kell,jött az én utcámba,de csak nevettem rajta. :D
2011. okt. 14. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Eskuvonk elott mentunk a ferjemmel a rokonaihoz (Erdelybe elnek). Akkor voltam 60 kg . Meglatott a nagynenje (epp az utca kozepen pletykalkodott tobb novel) es felkialtott: UUUU de meghiztal!

Ehez hozzatennem,hogy a nagyneni sztem joval 100 kg felett van.

A masik meg,hogy elotte decemberbe latott eloszor es akkor is nagykabatba voltam. Ez meg nyaron volt(augusztus), rovid nadragba es ujjatlan poloba voltam. Viszont a sulyom nem valtozott semmit pedig kozbe volt az eretsegim is.

En kozoltem vele,hogy az eskuvoi ruhamat mar aprilis elejen kikolcsonoztem es multheten voltam probalni, meg mindig tokeletesen all rajtam szoval nem gondolnam,hogy hiztam...

A masik szitu meg par hete tortent.

A nagymamam gyerekkori baratnojevel talalkoztam(82 eves) es O egesz ido alatt azt hajtogatta,hogy milyen kover vagyok. Tenyleg nem vagyok vekony (szultem egy gyereket, szoptattam fel evig). Viszont homokora alkatom van amire nagyon buszke vagyok mert az a 15 kg plusz nagyon egyenletesen oszlik el rajtam.

Ez a beszolasa viszont olyan szinten betette a kaput,hogy masfel hete fogyokurazok. 79 kg-val kezdtem es hetfon mar 77 kg voltam. Kivancsi leszek ,hogy jovo hetfon mikor mereckedek hagy kg leszek.

2011. okt. 14. 20:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Hű, jó sokan írtatok :) Én azt kaptam meg csomószor, hogy, mikor 60-61kiló voltam (172cm-hez), akkor mamám mindig azt mondta "de vékony vagy, ne fogyózz véletlenül sem" máskor meg, mikor ugyanannyi, vagy 1-2kg-val több, akkor kaptam a szemrehányást, h "nem ártana leadnom pár kilót". Na az ilyen megjegyzéseket egyszerűen nem tudom hova tenni..
2011. okt. 14. 21:42
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 07:12

Ugyanez volt, mikor elkezdtem fogyózni, csak nekem anyám...

(165 cm vagyok, 77 kilóról fogytam le 69-re, és azt mondta, mostmár leállhatnék, mert ez már beteges...) Nem az, hogy idegesítő, csak számomra érthetetlen volt.

Legidegesítőbb talán, mikor valaki konzervdobozhoz hasonlította az alakomat (nem vagyok egy tipikus homokóra, de azért a 96-73-96 arányaimmal ezt kicsit túlzásnak éreztem...)

2011. okt. 14. 23:25
 16/16 anonim ***** válasza:

tavaly az egyik ismerősöm megjegyezte kárörvendően hogy "Látom híztál a hasadra. Jól áll neked a pocak:)"

Akkor égtem a vágytól hogy jól pofánb*sszam, de sajnos nem tettem meg.:// Viszont azóta is nagyon bánt ez a megjegyzése.

2011. okt. 15. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!