Jó ez az étrend? ( aúnyád hossz)
Reggeli: 1 szelet kenyér
Ebéd: 2 szelet kenyér + hús
Vacsi: 1 alma
sok-sok víz mindennap 1 óra szobabicikli
a víz és a szobabicikli pipa
a többiről nem tünik fel hogy marha egyoldalú meghogy marha kevés? meg ha egy tippet megengedsz a sima kenyér szar, semmi ápanyag nincs benne. Csinálj valami normális értendet egészséges változatos kajákból napi 5x étkezéssel. (vagy halj éhen ,rádbízom)
az elözö vagyok itt egy étrend kiindulási pontnak
megint az előző vagyok
edd meg a medvesrácot
Namármegint az a medvepasi -.-"
Állj elé meztelenül és kérdezd meg tőle hogy "Jössze egy körre?"
Ha elhejt ,na akkor tényleg gáz van XD
nézd meg amit linkeltem. a 2. 3. étkezésbe van csirkemell ami tényleg drága, na ha a helyett házi kosztot eszel normális körettel vagy esetleg még a fehérjét is pótolni tudod időnként valahogy akkor az már a napi 1óra szobabiciklivel (vagy rendes biciklivel, vagy kutya sétáltatással ) már tuti eredmény.
nem hiszem hogy a paradicsom meg a brokkoli meg a sovány túró meg a barna kenyér meg a tojás kivitelezhetetlen. Nem tudom mennyi idős vagy ,vetesd meg szüleiddel vagy dolgozz és vegyél olyan kajákat amikkel kedvezö irányba tudod terelni az étrendedet. Senki nem mondta hogy ehhez nem kell kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!