Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg?

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés
Már elegem van...8 éven át az osztálytársaim piszkáltak,hogy kövér vagyok,pedig nem voltam az.De ők annyit piszkáltak,hogy önbizalom nulla :( középsulis lettem,és azt vettem észre,hogy a fiúk szó szerint bámulnak.Bulizni eddig nem jártam,de ahogy elmentem pasik ragadtak rám.Na az van,hogy egy fiúnak nagyon tetszem osztálytárs,de olyan furán érzem magam :s hogy is mondjam,tudom,hogy az a fiú kivel járt.hát...az a csaj mellett én elbújhatok.Szép sovány,még melle is van meg minden én pedig.Nem kövér,de van rajtam minden hol.Hosszú barna haj,zöld szem :/ de mégis olyan rondának érzem magam.Szüleim is elvannak.egyszer azt mondják,hogy fogyak le,utána meg,hogy milyen jól nézek ki.Már elkezdtem zumbázni 3 hete,keveset eszem,és kezd látszódni az eredmény :D de ha meglátom sovány csajokat még mindig dagadtnak érzem magam :/ mit csináljak?ha rosszul érzem magam elkezdek tornázni és a felénél már sírva fakadok :( mit tegyek? 15/L
2011. okt. 7. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Figyi linkelj egy képet arc nélkül az alakodról és mi megmondjuk őszintén hogy milyen az alakod.Mert lehet hogy annyira belédbeszélték már hogy Te is kövérnek látod magad.Linkelj képet én megmondom neked:)
2011. okt. 7. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne fakadj sírva a torna felénél(?), hanem kitartóan és rendszeresen tegyél a túlsúly ellen?
2011. okt. 7. 17:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos képet nem birok feltenni :S hát...k9vér nem vagyok,de... [link] ilyen vagyok :/ vagyis....állitólag ez nem k9vér :S
2011. okt. 7. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Te ezt az egyik kérdésből loptad nem??:)

Nem ez nem kövér nekem is hasonló alakom van:)

2011. okt. 7. 17:28
 5/11 A kérdező kommentje:
képet????az az én kérdések volt :P
2011. okt. 7. 17:28
 6/11 A kérdező kommentje:
*kérdésem
2011. okt. 7. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
húú az érdekes mert kb egy hónapja feltettem egy kérdést ugyanezzel a képpel.:))
2011. okt. 7. 17:30
 8/11 A kérdező kommentje:
LOL én is,esküszöm! az volt,hogy:az teltkarcsú vagy már kövér? :DDD
2011. okt. 7. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem kövér.
2011. okt. 7. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
hát azért lenne mit leadnod de még nem a vészes kategória.
2011. okt. 7. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!