Szeretnék kb 20kilótól megszabadulni. Szeretne valaki együtt fogyni velem?
Szia! Én csak kíváncsi lennék hogy hogyan tervezted a 20kg-os fogyást! Én is fogyózok, inkább fogyóztam most egy kicsit szünetel a dolog, cserbenhagyott a kitartás, de 8kg-tól már sikerült megszabadulni, és kb. még ennyit kellene leadnom, de nem adom fel most ezt egy kis szünetnek fogom fel, a kajálással nincs gondom, inkább csak a torna nem megy már, elustított a jó idő :D
ÉN nagyon kíváncsi lennék hogy a 20kg-os fogyás milyen módszerrel sikerült az előző válaszolónak, és csak gratulálni tudok hozzá.
Nah ide leírom, s sehova máshova.
Először is, 93kg voltam, ó sokáig csak híztam híztam. Rátaláltam erre az oldalra, ezt elolvastam és átgondoltma az egészet, nem csak csináltam ,ésszel csináltam:
Heti 2szer-3szor elmentem kocogni, az elején is egy órát, de nagyon lassú tempóba, aztán szép lassan lassan növeltem.
Az étrendem teljesne átvariáltam, nem néztem kalóriát meg ilyen szarokat, volt hogy éjjel 10koer egy pizzát megettem, de akkor másnap délig semmi.- Mindig akkor kell enni, amikor érzed a hasaban az ürességet, fura érzés. Sok-sok fehérje, futás után lehetőleg semmi kaja. Halál egyszerű az egész, nem is fogyni kell hanem egészségesen élni;)
Szia!
Nemrég végigcsináltam a 90 napos diétát, ennek köszönhetően - az előzetes félelmeim ellenére egyáltalán nem vészesen - leadtam 15 kg-ot.
Május 4-től újra kezdem, ha gondolod, csatlakozhatsz, együtt könnyebb, ha tudjuk a másikat vigasztalni, motiválni az elérni kívánt súly érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!