Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék kb 20kilótól megszab...

Szeretnék kb 20kilótól megszabadulni. Szeretne valaki együtt fogyni velem?

Figyelt kérdés
Gondoltam ha megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat akkor könnyebben megy. Csatlakozna valaki? Te hogyan próbálsz megszabadulni a feleslegtől?
2009. ápr. 28. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
én 20kg-ot fogytam, ha gondolhatod leírom ide, hogyan
2009. ápr. 28. 21:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen megköszönném a segítséget:-) mennyi idő alatt? Nem az a célom, hogy 1hónap alatt lefogyjak, hanem hogy tartós legyen mert babát szeretnénk.
2009. ápr. 28. 21:29
 3/14 anonim válasza:
95%

Szia! Én csak kíváncsi lennék hogy hogyan tervezted a 20kg-os fogyást! Én is fogyózok, inkább fogyóztam most egy kicsit szünetel a dolog, cserbenhagyott a kitartás, de 8kg-tól már sikerült megszabadulni, és kb. még ennyit kellene leadnom, de nem adom fel most ezt egy kis szünetnek fogom fel, a kajálással nincs gondom, inkább csak a torna nem megy már, elustított a jó idő :D

ÉN nagyon kíváncsi lennék hogy a 20kg-os fogyás milyen módszerrel sikerült az előző válaszolónak, és csak gratulálni tudok hozzá.

2009. ápr. 28. 21:30
 4/14 anonim válasza:
96%
Bocsi, hogy így beleszólok a kérdésedbe. Első válaszoló. Engem érdekelne, hogyan csináltad. :))
2009. ápr. 28. 21:30
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Nah ide leírom, s sehova máshova.

Először is, 93kg voltam, ó sokáig csak híztam híztam. Rátaláltam erre az oldalra, ezt elolvastam és átgondoltma az egészet, nem csak csináltam ,ésszel csináltam:

[link]

Heti 2szer-3szor elmentem kocogni, az elején is egy órát, de nagyon lassú tempóba, aztán szép lassan lassan növeltem.

Az étrendem teljesne átvariáltam, nem néztem kalóriát meg ilyen szarokat, volt hogy éjjel 10koer egy pizzát megettem, de akkor másnap délig semmi.- Mindig akkor kell enni, amikor érzed a hasaban az ürességet, fura érzés. Sok-sok fehérje, futás után lehetőleg semmi kaja. Halál egyszerű az egész, nem is fogyni kell hanem egészségesen élni;)

2009. ápr. 28. 21:33
 6/14 A kérdező kommentje:
A párom évek óta kondizik, így ő segít olyan gyakorlatokat csinálni amik fogyasztanak. Ezen kívűl délig eszek szénhidrátot, délután pedig csak fehérjét, azt is csak 5ig, utána semmit. Gondolkodtam, hogy veszek valami étvágycsökkentőt mert sajna imádom az édességet és szeretek enni, de még nem döntöttem.
2009. ápr. 28. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha így gondolkodsz , vissza fogsz hízni. Le kell szokni a túlzott evésről és az evéssel való foglalkozásról, és más dolgok felé fordulni.
2009. ápr. 28. 23:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
olvasd el az oldalt, ha azokat betartod nagyon hamar sokat fogyhatsz
2009. ápr. 29. 06:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nemrég végigcsináltam a 90 napos diétát, ennek köszönhetően - az előzetes félelmeim ellenére egyáltalán nem vészesen - leadtam 15 kg-ot.

Május 4-től újra kezdem, ha gondolod, csatlakozhatsz, együtt könnyebb, ha tudjuk a másikat vigasztalni, motiválni az elérni kívánt súly érdekében.

2009. ápr. 29. 06:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szióka 06:55 írójának írnám, hogy én is kezdem újra a 90-naposat május 4-én jó lenne ha tartanánk a kapcsolatot. Nem rég csináltam végig és -10 kg ment le de még ugyanennyi kellene, ezért újból elkezdem. Remélem sikerülni fog. Az e-mail címem ibolya2006@gmail.com
2009. ápr. 29. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!