Ettetek ma csokit? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Egy hete fogyózok és úgy megennék egy nagy tábla csokit:D Vagy sütit, nutellát, fánkot, palacsintát...
Bocsi, csak olyan jól esett leírni...
2011. szept. 13. 17:22
11/17 anonim válasza:
Ma ettem egy tölcséres jégkrémet,200kcal volt,így belefért a mai napba.
Viszont a hétvégén kinéztem magamnak valamit a Lidlben, csokis,nugátos marcipán gombócot,ilyen gyorsfagyasztott cucc. Szombaton bevágok belőle vagy 450kalóriányit ebédre :D
12/17 A kérdező kommentje:
:D De jó nektek xd Ha vékony leszek megeszek vagy 10 tábla csokit:D
2011. szept. 13. 20:49
13/17 anonim válasza:
Ma nem, de 3x2 dl kólát megittam, és vajjal kentem meg a kiflimet. Tegnap csokiként Twix-et ettem, és egy fél Snickers-t.
14/17 anonim válasza:
Igen ettem, 2 túrórudit meg almás kevertet. Ma pedig tiramisut csinálok.
15/17 anonim válasza:
Én vagyok a fagyis...késő este még bevágtam fél lekváros buktát,fél kakaós csigát,fél muffint és egy kis tányér mákostésztát :D Hát ez így sikerült,igaz én inkább már csak súlyt tartok,bár pár kg még lemehetne de nem vészes:)
16/17 anonim válasza:
17:43-as hogyan fogysz ha mindennap eszel édeset?
17/17 anonim válasza:
kedves utolsó, a válasz egyszerű
én hetente beiktatok 3 napra csokit.( mert ha nem tenném, 1 hét csokielvonás miatt bezabálnék 5 táblával...:) )
a lényeg,hogy a napi kalóriabevitelembe beiktatom. 1000 kalorian vagyok,ebből kb 250-300 at a csoki teszi ki.
ennyi tulajdonképpen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!