Ez diétásnak számít? Hány kalória lehet?
Figyelt kérdés
250g csirkemell, egy evőkanál olaj, egy fej hagyma, egy kávéskanál pirospaprika, 3 dl víz, só, pörköltnek elkészítve.2011. szept. 8. 12:03
2/10 anonim válasza:
Az olaj kb 270kcal, 250g csirke kb. 290kcal, a többi az nem tétel, szóval összesen olyan 560kcal.
3/10 anonim válasza:
viszont csirkemellből borzadály a pörkölt, túl száraz
nem mellesleg egy pörköltbe kéne még némi friss paprika, egy kis paradicsom, 1 gerezd foghagyma is, hogy íze is legyen
4/10 anonim válasza:
szerintem nem rossz csirkemellből a pörkölt, én szoktam főzni a páromnak pedig ő nem fogyózik.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is finom, apróra vágom nagyon a húst. Én nem is szeretem mikor egy pörköltben paradicsom van, az nekem nem pörkölt. :)
2011. szept. 8. 12:17
6/10 anonim válasza:
Diétás, de ha eszel hozzá köretet, akkor már nem az. Ha nem eszel, akkor meg borítékolt a gyomorfájás.
7/10 anonim válasza:
1 evőkanál olaj kb 10ml=90kcal.
8/10 anonim válasza:
Miért lenne ettől gyomorfájása?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem lett tőle gyomorfájásom, és nagyon örülök, hogy diétás! :)
2011. szept. 8. 13:40
10/10 anonim válasza:
ma 13:26
Én is így tudom...:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!