Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használ a taposógép? Érdemes...

Használ a taposógép? Érdemes pénzt kiadni érte?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
nem érdemes, inkább állits össze egy rendes diétát és amit költenél taposógépre költsd egy szobabiciklire vagy egy fitness bérletre
2009. ápr. 21. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Nekem van, de igazából nekem egy 20 perces Rubint Réka tornától nagyobb izomlázam volt mint másfél óra taposástól. Arra jó, hogy jól lehet sorozatokat bambulni közben és mégsem fekszel az ágyon :) Na meg, hogy egy kis torna előtt felpörgesd a szívverésed, alakformálásra sztem annyira nem.
2009. ápr. 21. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt taposógépem, nem volt olcsó, és mégis hamar tönkrement. Azt hiszem 2 hónap után beadta a kulcsot, de én minden nap használtam, 1 néha pedig 1,5 óráig. Tehát ki lett használva rendesen. A lábat szépen formálja, de egy szobabicikli is formálja a lábat, és a feneket, még a hasat is. És ha zsírégetésről van szó, jobban égeti azt is. Ha mindenképpen venni akarsz magadnak otthonra valamilyen fittnes gépet, akkor inkább szobabiciklit vegyél.
2009. ápr. 21. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Azok az otthoni kb 15.000 Ft-os taposógépek nem érnek sokat sajnos, nem mozgatnak meg, és csak a vádlit izmosítják.

Azonban a konditermekben lévő taposógépek, már kiváló minőségűek, edzik a vádlit, combot, popsit. Nos, ezek már 300-400.000 Ft-ba kerülnek.

Petranova

2009. ápr. 21. 15:23
 5/6 anonim válasza:
86%
hát nekem nagyon nem jött be a taposógép szerencsére én kölcsönbe kaptam. nálam nem a vádlit erősítette hanem a térdemet terhelte és 15 percnél nem tudtam tovább csinálni. nekem az elliptikus utógép vagy mi a neve:S jött be a legjobban!
2009. ápr. 21. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Aki tévénézés közbe tapos, annak nem is lesz meg az eredménye, mivel olyankor nem a lépegetésre koncentrál, így nem is csinálja annyira aktívan.

Mi három évvel ezelőtt 60 ezerért vettünk egy lépegető/taposógépet (ki hogy hívja), és a mai napig nagyon jól működik, csak időnként meg kell olajozni hogy ne legyen hangos. És igenis megéri ezzel sportolni, nagyon szépen formálja a combot és a feneket. Fél óra lépegetéssel több mint 300 kalóriát el tudsz égetni, persze ez függ a fizikai állóképességedtől is, de hamar belejön az ember.

2012. júl. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!