Érdemes Velform Sauna Massage - Szauna- és masszázsöv vagy ehhez hasonló Masszázsövet venni?
Figyelt kérdés
Tényleg lehet tőle fogyni? Az a baj hogy, tornával már lejött ami letudott jönni...csak van a kemény zsír hasamon meg csípőmön az nem akar eltűnni. Azt a kemény zsírt csak masszőrrel lehet eltüntetni vagy jók ezek a Masszázsövek?
Nem vagyok duci... sokan mondják jó alakom van de, engem zavar az a bucka 2 oldalt az edzőm azt mondta masszőr...
Valaki segítsen!!
2009. ápr. 20. 16:46
1/5 anonim válasza:
"Azt a kemény zsírt csak masszőrrel lehet eltüntetni vagy jók ezek a Masszázsövek?"
Diétával lehet eltüntetni, az edző meg egy idióta...
2/5 A kérdező kommentje:
Diétával minden honnan fogyok. NEM fogyni szeretnék... csak azt a 2 buckát akarom eltüntetni. Helyi kezelés kell... nem diéta...
2009. ápr. 20. 17:32
3/5 anonim válasza:
Akkor ajánlom a halkést mint helyi kezelés...
4/5 anonim válasza:
Szia!
Igen,szerintem azokra a "buckákra" nagyon is jó,bár nekem szauna nélküli van,de rövid idő alatt észrevettem a hatást.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális választ!
nem értem mások primitív hozzá szólását na mind1. Aki hülye maradjon is az.
2009. ápr. 21. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!