Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tornázott már Billy...

Valaki tornázott már Billy Blanks-re? Lett valamilyen eredmény?

Figyelt kérdés
5 napja kezdtem el az amerikai fogyókúrát(5 napos), plusz minden nap letornázom a Billy Blanks kb 40 perces tornáját. Szerintem hatásos, ráadásul még élvezem is a tornát, pedig mindig utáltam mozogni. Ismeri valaki ezt a Billy Blankses tornát?
2009. ápr. 19. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Én nem értem mert angolul van.
2009. ápr. 19. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, hogy angolul van, de nekem nem okozott problémát ugyanazt csinálni amit kb 10-en csinálnak előttem:) Szerintem ha valaki akarja, akkor ez nem lehet kifogás:)
2009. ápr. 20. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem itt csak mondjuk annyi baj lehet,hogy mondja,hogy valamit hogy csinálj,és te nem érted. Pl.hallottam olyat,hogy egyik nő a kitörést rosszul csinálta az ilyen videóra, mert berakta a kedvenc zenéjét az edzés alá,és nem hallotta,hogy mondja az edző,hogy vigyázni kell,hogy a térd ne menjen ki a boka elé. Ami mondjuk a videón nem kifejezetten látszik. Ezt csinálta kb.1 hónapig,és azt

n hihetetlenül fájt a térde, és már nem lehetett olyan,mint volt.

2009. ápr. 20. 11:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem aki tornázott már, pl Rubint Rékára vagy Bíró Icára, az tudja, hogy pl amit te leírtál, azt nem szabad!
2009. ápr. 20. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Bár elég régi kérdés, de hozzászólok.

Én már tornáztam külföldiekre, de úgy hogy előtte tornáztam több magyarra is és nem csak szerinted, hanem tényleg így van: ha az ember már megtanulta az alapokat, a fontos szabályokat, hogy térd nem megy a boka elé, meg hogy egyenes háttal kell bizonyos dolgokat csinálni.

Minden torna ugyanazokra az alapokra épül, ezért van az, hogy sok hasonló feladatot látsz. Ha sok dvd-vel volt már dolga az embernek, akkor már ismer minden gyakorlatot, csak minden edző minden új videón (remélhetőleg) másképp kombinálja őket.

2010. júl. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!