Valaki tornázott már Billy Blanks-re? Lett valamilyen eredmény?
Szerintem itt csak mondjuk annyi baj lehet,hogy mondja,hogy valamit hogy csinálj,és te nem érted. Pl.hallottam olyat,hogy egyik nő a kitörést rosszul csinálta az ilyen videóra, mert berakta a kedvenc zenéjét az edzés alá,és nem hallotta,hogy mondja az edző,hogy vigyázni kell,hogy a térd ne menjen ki a boka elé. Ami mondjuk a videón nem kifejezetten látszik. Ezt csinálta kb.1 hónapig,és azt
n hihetetlenül fájt a térde, és már nem lehetett olyan,mint volt.
Bár elég régi kérdés, de hozzászólok.
Én már tornáztam külföldiekre, de úgy hogy előtte tornáztam több magyarra is és nem csak szerinted, hanem tényleg így van: ha az ember már megtanulta az alapokat, a fontos szabályokat, hogy térd nem megy a boka elé, meg hogy egyenes háttal kell bizonyos dolgokat csinálni.
Minden torna ugyanazokra az alapokra épül, ezért van az, hogy sok hasonló feladatot látsz. Ha sok dvd-vel volt már dolga az embernek, akkor már ismer minden gyakorlatot, csak minden edző minden új videón (remélhetőleg) másképp kombinálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!