Magas vérnyomással lehet sportolni?
1. Milyen ok miatt vagy felmentve tornából? Mert ha szervi bajod van, akkor nem árt kivizsgáltani és rendbehozatni.
2. A sporttól NEM lezs magasabb a vérnyomásod, csak a vérkeringésed lesz aktivabb. SÖT, a sport kimondottan javitja a legtöbb esetben a magas vérnyomást. Viszont elöször menj el egy (normális) orvoshozes nézesd meg, hogy MITÖL magas a vérnyomásod, és ott kérj tanácsot, hogy mit és mennyit szabad sportolnod.
3. Ird le, hogy mi jelenleg a "napi testmozgás", mert valószinüleg nem igazán ér sokat.
tudod sok focistának volt magas vérnyomása.. és igen balul végezték..
de ez nem jelent semmit..
amúgy szerintem semmi bajod nem lesz ha tornázol...rengetek magas vérnyomású ember van
+sztm az a magas vérnyomás a túlsúlytól van..
szoval add csak le... eelmondom h ugyanez a szitu van volt nállam..151 cm vok..66 kg voltam.. 3 hónapja elkezdtem fogyózni.. és most 151/56 vok... és még mindig van rajtam jó sok szoval egy 10 es simán lemehetne
ha ezt nézem neked..eyy 25 kilót kéne leadnod nemde?
Nekem 160/100, pulzus 110 volt.
Elkezdtem kardiózni, 3 hónap mindennapos 40 perc kardió után beállt a vérnyomásom normálisra. Ha ellustulok 2-3 hétre, érzem, hogy megint kezd magas lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!